Logo Staples

Käytännöllisiä ideoita miten järjestät työpäiväsi toimistossa

Share via:
  • durable

Haluatko sinäkin työpäivääsi lisää tehokkuutta? Selkeä yleiskuva ja hyvä struktuuri ovat sen perusta. Epäselvät ohjeet ja vaillinainen informaation estävät usein tehokkaan työskentelyn  –  siitä kärsii sekä yritys että oma motivaatiosi. Työprosessien lisäksi tämä vaikuttaa myös taukojen suunnitteluun. Myös taukohuoneet ja keittiö tarvitsevat selkeät ohjeet, jotta taukojen pitäminen onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla. Tässä 3 helppoa vihjettä, joilla voit järjestää työpisteesi paremmin:

1. Ylläpidä järjestys
Sinulla on kaikki tarpeelliset tiedot ja ohjeet käden ulottuvilla, mutta et paperia? Värikoodituksesta on apua. Kaikki tärkeät paperit ovat helposti saativilla DURACLIP® kansiossa ja käytännöllisen klipsin ansiosta helposti saatavilla. Käytä eri värejä eri projekteihin  –  löydät tarvitsemasi hetkessä!

2. Tiedota oikein
Mitkä ovat useimpien organisaatioden puutteet? Saada oikea tieto, kun sitä tarvitsee. Ovatko turvallisuuteesi tarvittavat tuotteet hyvin esillä? Mistä löytyy hintalistat? Missä on kahvilan päivittäiset tarjoukset? Jotta kaikki sujuu vaivattomasti työ- ja taukopaikoilla, niin informaation tulee olla helposti ja nopeasti saatavilla. Jotta selviydyt sujuvasti työ- ja taukopaikalla, niin informaation tulee olla helposti ja nopeasti saatavilla, etenkin jos on kyse hätätilanteesta. DURAFRAME® kehys sopii tähän erinomaisesti. Helposti avattavan etusivun ansiosta information voi vaihtaa nopeasti ja erilaiset kiinnitystavat mahdollistavat kehyksen kiinnityksen erilaisiin paikkoihn. 

3. Järjestä joustavasti 
Siellä missä ihmiset työskentelevät, tarvitaan myös taukoja. Ovatko huoneet järjestetty mukavasti ja selkeästi? Muodostuvatko jonot pitkiksi taukojen aikana? Kätevä kassalipas , jossa on kolikkoteline, auttaa maksuprosessissa. Johtaako jokainen tauko epäjärjestykseen? Tiedotekyltit ja isot jäteasitiat, joissa kätevä kansi, tekevät roskien säilytyksen helpoksi. 

Share via:

Lue myös

LUE ILMAINEN VANTAGE POINT -LEHTI

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form