Logo Staples

Taukotilasta lisää tuottavuutta

Share via:
  • Staples_article

Kannusta pitämään taukoja
Toimiston taukotila ei ole pelkästään kahvinkeittoa varten. Se on paikka, jossa työntekijät hengähtävät päivän keskellä, keskustelevat ja jakavat ideoita. Tutkimustuloksetkin osoittavat, että työn tauottaminen lisää tuottavuutta. Lisäksi yli 85 % työntekijöistä on sitä mieltä, että säännölliset tauot auttavat keskittymään paremmin. Kuuntele työntekijöitäsi, pidä heidät tyytyväisinä ja tee laadukkaista taukohetkistä osa yrityksesi työskentelykulttuuria.

Joustavasti töissä ja tauolla
Taukotilasi voi näyttää houkuttelevalta ja rentouttavalta, mutta esimerkiksi puuttuva kaappitila voi haitata tilan hyödyntämistä parhaalla mahdollisella tavalla. Taukotila, jossa on hyvä valikoima erilaisia tarvikkeita, kannustaa pitämään taukoja ja edistää työssä viihtymistä pitkin päivää. Voit parantaa taukotilan viihtyisyyttä parhaiten pitämällä tilan siistinä ja järjestyksessä sekä hankkimalla sinne terveellisiä välipaloja, juomia ja Reilun kaupan tuotteita, jotka tuovat esiin yrityksesi arvoja.

Sinäkin tarvitset taukoja
Vaikka tämä kaikki kuulostaa hyvältä, sinulla ei ehkä ole loputtomasti aikaa panostaa taukotilaanne. Siksi sinun kannattaakin lisätä elintarvikkeet ja taukotilatarvikkeet normaaliin Staplesin toimitukseesi. Näin hankintojen tekeminen helpottuu, rahaa säästyy, ja mikä parasta, ehdit itsekin pitää tauon.

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form