Logo Staples

Fellowes lisää työhyvinvointia

Share via:
Fellowes - work better

Epäterveelliset työskentelytottumukset tekevät hallaa liiketoiminnalle. Koska 90 % yrityksen kuluista on henkilöstökuluja, on olennaista huolehtia tärkeimmästä voimavarastanne – työntekijöistänne. 

Fellowes on markkinajohtaja työpisteen ergonomisissa ratkaisuissa. Yrityksellä on holistinen lähestymistapa työntekijöiden hyvinvointiin ja intuitiivinen tuotevalikoima, josta löydät apua mukavaan, turvalliseen ja tuottavaan työskentelyyn.

Viimeaikaisten tutkimusten mukaan eurooppalaiset yritykset menettävät noin 42 mrd. euroa vuodessa poissaolojen takia* – ja suurimmassa osassa tapauksia poissaolot liittyvät huonoihin työskentelytapoihin tietokoneita, sylimikroja ja taulutietokoneita käytettäessä. Pelkästään jo tilastojen valossa ergonomisten tuotteiden käyttöönotto tarjoaa ongelmaan yksinkertaisen ja kustannustehokkaan ratkaisun!

FIRAn hyväksymät** näytön ja kannettavan tietokoneen jalustat, selkä-, jalka- ja rannetuet antibakteerisine Microban®-suojineen kuuluvat Fellowesin työpisteratkaisuihin päästä varpaisiin. Niiden ansiosta varmistat, että sinä ja työntekijänne istutte mukavasti ja pystytte työskentelemään hyvin.

Hyvä ergonomia voi auttaa yritystäsi:

    • parantamaan tuottavuutta
    • lisäämään työntekijöiden työskentelyhalukkuutta
    • vähentämään terveysongelmia, kuten rasitusvammoja, selkä- ja niskakipuja, rannerasituksia, silmien rasittumista, lihaskolotuksia ja päänsärkyä.

 

ELIMINOI TYÖPISTERISKIT NELJÄN HELPON VAIHEEN AVULLA

liike-, työ-, kuvassa, eristettyjen, Kirjoituspöytä, tuoli, teknologia, ihminen, ihmiset, laitteet, toimisto, corporate, näyttelijä, henkilö, pomo, taulukko, tietokone, nainen, koulutuksesta ja teollisuudesta

Katso, miten Emma loi itselleen ihanteellisen työpisteratkaisun.

NoudattamallaFellowes 4-Zone Approach™ -ohjelmaa työntekijänne omaksuvat nopeasti hyvät työskentelyasennot ja -käytännöt. Ohjelma osoittaa neljää tärkeää ihmiskehon kohtaa, jotka usein aiheuttavat ongelmia työpisteessä. Lisäksi se antaa neuvoja tehokkaimpien ratkaisujen löytämiseksi, jotta työntekijänne välttyvät työperäisiltä vammoilta sekä pystyvät lisäämään työskentelymukavuutta ja tuottavuutta. Ohjelma tarjoaaparhaimmat työpistejärjestelyt terveellisimmän mahdollisen työskentelyasennon löytämiseksi eri työympäristöissä sekä tarkoituksenmukaisimmat ergonomiset tuotteet.  

LAIN MUKAAN: Työnantajilla on velvollisuus (EU-direktiivi 90/270/ETY ) suorittaa työpisteen riskiarviointi ja varmistaa työntekijöiden työskentelymukavuus ja -turvallisuus heidän asemapaikastaan riippumatta.

Aloita hyvä työskentely tekemällä viiden minuutin riskiarviointi 

business, kuvitus, kukaan, pallomainen, design, pallon muotoinen-symboli, yhteys pyörän internet, eristetty, tiedot, vektori, vektori, kartta, teknologia, esittely, World Wide Web, tiedot, aika

*Fellowesin teettämä ja Dynamic Markets -tutkimusyrityksen tekemä selvitys vuonna 2013 

** FIRA International on riippumaton ergonomian alan konsulttitoimisto. Tällä logolla varustetut tuotteet ovat EU:n työsuojeluun liittyvän lainsäädännön mukaisia: BS EN ISO9241/1995/Osa 5; EU-direktiivi 90/270 ETY ja muutokset 2002.

Share via:

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form