Logo Staples

HYVÄÄ LEITZ JOULUA: Hienostunut lahja jokaiselle!

Share via:
Leitz

Tiesitkö, että Aasiassa joululahjan antamiseen liittyy erilaisia uskomuksia kuin Euroopassa? Esimerkiksi Kiinassa ei anneta koskaan kelloa lahjaksi, koska se tarkoittaa ajan päättymistäsi. Sen sijaan he antavat persikoita,  koska se on perinteinen merkki pitkäikäisyydestä ja ikuisesta nuoruudesta. Mutta ei ole väliä missä asut, Leitz tarjoaa sinulle tyylikkään ja älykkään joululahjan, joka toimii kaikkialla ja tekee työtoverisi, perheesi ja ystäväsi iloiseksi koko joulunajaksi!  

Vinkki 1: Leitz Style muistikirjat

Leitz Style -muistikirjat päivittäisille muistiinpanoille, erottuva moderni design houkuttelevalla harjatulla pinnalla. Valitse yksi ajattomista väreistä: valkoinen, viininpunainen, harmaanvihreä, sininen ja satiininmusta. Leitz Style -muistikirjojen erityisominaisuudet varmistavat muistiinpanojesi optimaalisen organisoinnin, esim. kynänpidike ja suljin tekevät kuljettamisesta turvallisen, tarralaput, takakanteen integroitu laajeneva tasku, kankaiset sivunmerkitsijät ja paljon muuta.  

Vinkki 2: Leitz Complete kaiutin

Kuuntele Leitz Complete kuljetettavalla Mini -kaiuttimella mielimusiikkiasi missä ja milloin tahansa. Helppo yhdistää mihin tahansa laitteeseen langattoman Bluetooth-teknologian tai  kuulokeliitännän kautta. Complete Bluetooth Mini -kaiutin – saatavilla myös 4 häikäisevässä WOW-värissä – erittäin monipuolinen ratkaisu, täydellinen henkilökohtaiseen käyttöön tai työkäyttöösi. Sisäänrakennetun mikrofonin ansiosta voit käyttää sitä myös puhelinneuvotteluihin tai hands-free-puheluihin.   

Vinkki 3: Leitz Complete laturi

Pidä älypuhelin ja taulutietokone aina ladattuna! Leitz tarjoaa kilpailukykyisen valikoiman korkealuokkaisia latureita varmistamaan yhteytesi olit tai työskentelit sitten missä tahansa. Valitse parhaaksi vaihtoehdoksi joululahjalistalle universaali kuljetettava Leitz Complete USB -laturi. Välitön virtalähde mobiililaitteille, 2 USB-porttia ja 5000 mAh kapasiteetti.

Vinkki 4: Leitz Complete Smart Traveller laukku

Leitz Complete Smart Traveller -laukut – Leitz-vinkki joululahjaksi - ovat suunniteltu huomioiden nykypäivän liikematkustajan korkeat odotukset. Laukut ovat korkealaatuisia, kevyitä, tilavia ja kestäviä sekä ovat selkeästi suunniteltu tehokkaaseen organisointiin (esim. puhdistusliina, verkkotasku tai nimilappu). Ne voidaan helposti yhdistää toisiinsa ja täyttävät käsimatkatavaravaatimukset.

Vinkki 5: Leitz Click & Store säilytyslaatikot

Mitä lahjalistallasi onkin, varmistathan, että joululahjojen paketit ovat täydelliset, vaikka käyttämällä Leitz Click & Store -laatikoita. Houkuttelevan värivalikoiman ansiosta voit värikoodata joululahjasi mieltymyksesi mukaisesti ja näin varmistaa täydellisen joululahjan. Ja mikä parasta, niiden nykyaikainen design näyttää upealta missä tahansa, niin toimistossa kuin kotonakin!

Share via:

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form