Logo Staples

Kiitä OXFORD Notebookilla yrityksesi avaintekijöitä

Share via:
Oxford

Olitpa ostamassa joululahjaa asiakkaalle tai työntekijälle, haluat varmasti antaa positiivisen ja muistamisen arvoisen kuvan yrityksestäsi. Niin asiakkaat kuin työntekijätkin ovat yrityksesi menestyksen avaimia, joten heitä kannattaa muistaa. OXFORD-muistikirjat ja -muistiot ovat hieno ja tyylikäs tapa osoittaa arvostusta, joten tartu tilaisuuteen heti.

OXFORDilla on laaja valikoima laadukkaita muistikirjoja ja muistioita, joissa käytetään ainutlaatuista OPTIK PAPER® -paperia. Se on täydellisen valkoista ja tasaista eikä päästä tekstiä lävitseen. OXFORD-tuotteet on kehitetty ja valmistettu laadukkaista raaka-aineista erittäin vaativien laatustandardien mukaisesti.

OXFORD SIGNATURE -muistikirjat

OXFORD SIGNATURE -sarja tarjoaa tyyliä ja kestävyyttä useissa eri väreissä. Sarjan muistikirjat ovat yksittäispakattuja ja niitä on saatavilla useita eri kokoja. Ne ovat avattuina täysin tasaisia, minkälisäksi niissä on ommellut sivut ja sisäinen säilytystasku sekä kirjanmerkkinauha ja joustava nauha, jolla muistikirjan saa suljettua turvallisesti.

OXFORD BEAUTY -muistiot

Jos modernit värit ja virheetön viimeistely kertovat mielestäsi järjestelmällisyydestä ja tehokkuudesta, OXFORD BEAUTY -valikoima on juuri sinua varten. OXFORD BEAUTY -muistioissa yhdistyvät vastustamattoman tyylikäs suunnittelu, trendikkäät värit ja kätevät ominaisuudet, joiden avulla pidät asiat järjestyksessä tilanteessa kuin tilanteessa ja hallitset useita projekteja samanaikaisesti.

OXFORD-muistion avulla työntekijäsi pysyvät ajan tasalla myös joulun alla, kun heidän työtaakkansa on tavallista suurempi, ja he saavat myös uuden vuoden käyntiin tehokkaammin. Kestävät ja pitkäikäiset OXFORD-muistiot ovat käytössä päivittäin, mikä tarkoittaa sitä, että asiakkaallasi tai työntekijälläsi on monta tilaisuutta muistaa lahjan antajaa.

Share via:

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form