Logo Staples

PARKER – ENEMMÄN KUIN LAHJA.

Share via:
  • Parker

PARKERin maailma pohjautuu 125-vuotiseen uraauurtavaan innovointiin, ainutlaatuiseen tyyliin ja maailmankuuluun ammattitaitoon hienostuneiden kirjoitusvälineiden valmistuksessa.

Yli satavuotinen omistautuminen, kokemus ja eteenpäin vievä usko siihen, että hienostuneilla välineillä kirjoittaminen voi parantaa ja syventää ajatuksiasi – nämä elementit saavat PARKERin jatkamaan sen perinteiden ja maineen viitoittamalla tiellä. Sitoutuminen laatuun varmistaa, että jokainen kynä takaa parhaan kokemuksen kirjoittamisessa, kun sillä on eniten merkitystä.

PARKER-kynä on täydellinen lahja ensi jouluksi. Valikoimasta löydät juuri oikean, kaikkiin makuihin sopivan lahjan ja voit ilahduttaa asiakkaitasi laajalla valikoimalla erimallisia ja -hintaisia vaihtoehtoja:

JOTTER: Joka päivän legenda, jonka ihanteellinen yhdistelmä klassista tyyliä ja toiminnallisuutta takaavat parhaan kirjoittamiskokemuksen.

IM: Painonappimekanismin ansiosta tämän erittäin ammattimaisen ja luotettavan kynän käyttö yhdellä kädellä on sujuvaa, ja jokainen yksityiskohta on viimeistelty antamaan aina luotettavan kirjoituskokemuksen.

URBAN: Yksilöllinen tyyli, erinomainen lopputulos ja kaareva muotoilu täydentävät käyttäjän omaa persoonallista tyyliä.

PARKER-kuulakärkikynissä on lisäksi Quinkflow®-tekniikka, jonka ansiosta saat sujuvamman, puhtaamman ja yhtenäisemmän lopputuloksen.

 

Kun haluat parempia ideoita, parempia lopullisia luonnoksia ja parempaa pohdintaa, tarvitset jotakin muuta kuin vain pelkän kynän – tarvitset PARKERin.

Share via:

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form