Logo Staples

Parker on elinikäinen kumppanisi pyrkiessäsi saavutuksiin ja kirjoittaessasi omaa tarinaasi

Share via:
Parker

PARKERILLA on pitkä historia ainutlaatuista osaamista, jonka avulla on luotu joitain alan muistettavimmista ja innovatiivisimmista tuotteista viimeksi kuluneen 125 vuoden aikana.

PARKERIN huolella valittuja materiaaleja ja jalometalleja – useimpien ensiluokkaisten mallien sterling-hopeaan tai 18 karaatin umpikultaan asti – kohennetaan kiillottamalla käsin ja käyttämällä muita koristeellisia käsittelyjä useimmissa kynissä. Myös jalokivet ja uudet, kosketeltavia tehosteita sisältävät pintakerrokset vaikuttavat ylellisten PARKER-kynämallistojen ensiluokkaiseen ulkonäköön ja tuntumaan. PARKER on elinikäinen kumppani niille, jotka pyrkivät saavutuksiin ja kirjoittavat oman tarinansa.

Kokeile kätevää, hauskaa ja ilmeikästä kirjoittamista Urbanilla

Urbanin dynaamisen kaareva muotoilu edustaa nykyaikaista ulkoasua, joka uskaltaa tulla huomatuksi. Sen ruostumattomasta teräksestä valmistettu, sekä vasen- että oikeakätisille sopiva kärki ja vaivattoman, sujuvan ja varman kirjoituskokemuksen takaava Rollerball FreeInk -teknologia varmistavat, että Urbanilla inspiraatiosi ei tyrehdy koskaan.

Jokaisen Parker Urbanin ergonominen muoto korostaa nykyaikaista ja dynaamista tyyliä. Lakattu messinkirunko ja korkki, jossa on myös epäsymmetrinen kaiverrettu kuvio ja kromikoriste, tekevät tästä Parker-kynästä hyödyllisen ja ylellisen lahjan.

Nauti puhtaasta ja kauniista kirjoittamisesta Parker IM -kuulakynällä

Parker IM on yhdellä kertaa nykyaikainen, tyylikäs ja ammattimainen, joten se on kynä, jonka voit ottaa mukaasi minne tahansa.

Innovatiivinen Rollerball FreeInk -teknologia varmistaa uskomattoman sujuvan ja voimakkaan kirjoituskokemuksen, ja hieno graafinen muotoilu tekee siitä tyylikkään.

Tämän kuulakynän nykyaikainen muotoilu tekee siitä hienostuneen lisän mihin tahansa kirjoitustarvikesarjaan. Suippo muoto, syvä musta lakkapinta ja kultakoriste tekevät tästä Parker-kynästä vaikuttavan ja huomaavaisen lahjan.

Kun palaat töihin, ilmaise luovuuttasi ja nauti puhtaasta ja kauniista kirjoittamisesta Parker-kynällä.

Share via:

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form