Logo Staples

15 ekologista tuotevalintaa, jotka tukevat vihreää liiketoimintaa

Share via:
staples

Liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen pienentäminen on järkevää niin taloudellisesti, ympäristöllisesti kuin työntekijöiden sitouttamisen kannaltakin. Tarjolla on niin paljon kestävää kehitystä tukevia tuotteita, että nyt on juuri oikea aika tarttua toimeen. 

Toiselta puolelta käyttämättömien paperien pois heittäminen, avoimesta ikkunasta karkaava lämpö ja yöksi päälle jätettyjen laitteiden hukkaama energia vaikuttavat suoraan yrityksen tuottavuuteen. 

Tekemällä lopun resurssien tuhlaamisesta voit säästää rahaa – ja sitouttaa työntekijöitäsi tehokkaammin. Tuoreen mielipidetutkimuksen mukaan 82 % ihmisistä huomioi ympäristön paremmin kotona kuin töissä.

käsi-, liike-, ihminen, ihmiset, henkilö, desktop, työ, ihmisen, ruoho, aikuinen, luonto, yksi, mies, lähikuva, väri, työ, menestys, kasvu, ulkona, lifestyle

Asioiden muuttaminen on hyvä aloittaa esimerkiksi tuotehankinnoista. Staples on alan johtavia toimijoita, ja sen valikoimiin kuuluu yli 12 000 ympäristöystävällistä tuotetta. Kiinnittämällä huomiota seuraaviin 15 seikkaan edistät liiketoimintasi vihreyttä:

ICT-tuotteet

Monitoimitulostimien ja -kopiokoneiden ansiosta kunkin kerroksen prosessit voi keskittää yhdelle laitteelle. Tämä pienentää energiankulutusta. Lisäksi monitoimilaitteet säästävät paperia ja mustetta, ja esimerkiksi kaksipuolisen ja vedostulostuksen käyttöönotto on helpompaa. 

Energiankulutusta voi pienentää myös suosimalla Energy Star -sertifioituja näyttöjä, joiden elohopeaton LED-tekniikka pitää virrankulutuksen alhaisena. 

Asioihin voi vaikuttaa myös muste- ja värikasettivalinnoilla. HP:n kaikki kasetit on valmistettu kierrätysmateriaaleista, ja yrityksellä on meneillään myös erilaisia kestävän kehityksen ohjelmia.  

Kynät ja muistivihot

Pilot B2P -kynät on valmistettu kierrätyspulloista – ja jottei niiden kunniallinen alkuperä pääsisi unohtumaan, ne myös muistuttavat hieman pulloja. Valikoimaan kuuluu geeli- ja kuulakärkikyniä. Pilot B2P on ensimmäinen kierrätetyistä vesipulloista valmistettu kynävalikoima. Niiden lisäksi tarjolla on myös valtava valikoima ekologisia paperituotteita. 

Mikset hankkisi toimistolle ekologisia muistivihkoja, kuten Oxfordin vihkoja? 

Arkistointiin sopivat esimerkiksi Esselte-Leitzin kierrätysmateriaalista valmistetut kansiot, jotka voidaan purkaa kokonaan osiin ja kierrättää uudelleen. 

Myös 3M Post-it -muistilappujen alkuperä on ehdottoman vihreä – ne on valmistettu kokonaan kierrätyspaperista. 

Postitus- ja pakkausmateriaalit

Nettiostosten yleistymisen myötä tuotteita pakataan ja toimitetaan eri puolille maailmaa yhä enemmän. Käyttämällä ainoastaan kierrätysmateriaaleista valmistettuja laatikoita ja teippejä organisaatiot voivat pakata tuotteensa kuormittamatta ympäristöä.

Taukotilatarpeet

Kestävyyttä ei saa unohtaa kahvitauoillakaan. Hanki taukohuoneeseen Reilun kaupan kahvia ja teetä, biohajoavia Sustainable Earth -lautasia ja -aterimia, kompostoitavia jätesäkkejä sekä ekologisia siivoustuotteita.

Muutamilla tuotevalinnoilla voit kätevästi viedä yrityksesi vihreämmille poluille. Staples Advantage toimii mielellään oppaana.

Share via:

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form