Logo Staples

3 vinkkiä ympäristöystävällisiin toimituksiin

Share via:
  • Staples_article

Verkkokauppojen suosio jatkaa kasvuaan, ja Euroopassa toimitetaan joka päivä miljoonittain paketteja. Yrityksillä menee hyvin, mutta planeetta kärsii. Miten sitten voit varmistaa, että lähettämäsi paketit löytävät perille luotettavasti ja ympäristön kannalta kestävästi? Se onnistuu helposti. Voit vähentää toimitusmääriäsi jopa 30 prosentilla noudattamalla muutamaa ohjetta:

1. Kierrätä
Kaikki alkaa oikeista pakkausmateriaaleista. Miksi käyttäisit arvokkaita resursseja sellaiseen, joka heitetään pois? Hyödynnä siis kierrätysmateriaalista valmistettuja papereita, laatikoita, täyttömateriaaleja ja teippejä. Näin voit pakata huolellisesti tuottamatta turhaa jätettä. 

2. Käytä uudelleen
Miksi heittäisit pois hyvää pakkausmateriaalia, kun sen voi käyttää uudelleen? Käytä laadukkaita tuotteita, jotka on suunniteltu uudelleen käytettäviksi. Tällaisia ovat esimerkiksi Staplesin uudelleenkäytettävät pakkausmateriaalit. Valitse sitten järkevä toimitusprosessi. Voit esimerkiksi edellyttää, että asiakaspalautukset toimitetaan samassa pakkauksessa, jossa ne lähetettiin.

3. Kevennä
Ympäristövaikutuksen keventäminen on pitkäjänteistä työtä. Koko organisaation ajattelu- ja toimintatavan täytyy muuttua. Voit aloittaa vaikkapa valitsemalla paikallisia tuotteita ja yhdistämällä tilauksiasi.

Share via:

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form