Logo Staples

Auta ympäristöä muuttamalla tulostuskäytäntöjä

Share via:
  • Staples_article

Toimiston tulostuskäytäntöjen negatiiviset ympäristövaikutukset eivät rajoitu hakkuisiin, haitallisiin päästöihin ja kemikaaleihin. Näin voit parantaa yrityksesi toimintaa:

1. Suosi digitaalisia vaihtoehtoja
Tiesitkö, että tonnista toimistopaperia syntyy sen koko elinkaaren aikana noin 6,3 tonnia hiilidioksidipäästöjä? Paperiton toimisto vähentää ympäristökuormitusta huomattavasti. Asiakirjoja kannattaa siis ehdottomasti jakaa digitaalisessa muodossa, ja työntekijöitä kannattaa ohjeistaa tallentamaan tiedostot sähköisesti niiden tulostamisen sijaan.

2. Valitse ympäristöystävällinen paperi 
Esimerkiksi Portucel valmistaa biohajoavaa ja kierrätettävää paperia luonnollisesti uusiutuvista materiaaleista, kuten eukalyptus-kuumepuusta. HP:n ja MultiCopyn valikoimissa on FSC- ja PEFC-sertfioitua paperia.

3. Tulosta kaksipuolisesti
Kymmentä työntekijää kohden kaadetaan vuodessa noin 18 puuta. Aseta kopiokoneiden ja tulostimien oletusasetuksiksi yksi kopio ja kaksipuolinen tulostus. 

4. Osta ympäristöystävällisiä värikasetteja
Tulostuksessa kannattaa myös suosia kestävää kehitystä edistäviä värikasetteja. Esimerkiksi HP on kierrättänyt värikasetteja jo 25 vuoden ajan, ja kierrätettyjen kasettien määrä on yli 682 miljoonaa. Nykyään yli 80 % Original HP -värikaseteista ja kaikki Original HP Toner -värikasetit sisältävät kierrätettyä materiaalia. 

5. Kierrätä kaikki tulostettu materiaali
Koska monet tulostetut materiaalit voidaan kierrättää, niiden käytön ei enää tarvitse päättyä toimistolle. Luottamukselliset ja arkaluonteisia tietoja sisältävät asiakirjat voidaan silputa ennen kierrätystä.

Share via:

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form