Logo Staples

BIC – yksinkertaisia, innovatiivisia ja luotettavia ratkaisuja kaikkiin tarpeisiin

Share via:
Bic

BIC® on ylpeä voidessaan tukea Staplesin kestävän kehityksen mukaista strategiaa. Molemmat yritykset ovat jo vuosia toimineet kestävän kehityksen innovatiivisina ja aktiivisina uranuurtajina sekä tehneet säännöllisesti yhteistyötä paremman tulevaisuuden puolesta.

paperi, käsi, koostumus, business, kirjoittaminen, office, asiakirjan, ihmisen, lyijykynä, nainen, työtä, laitteita, eristetty, vastaanotto, kassa, laptop, kirjoittaa, lähikuva, tiedot, koulutus

BIC®-tuotteita on saatavilla jo 160 maassa, ja niitä myydään päivittäin 44 miljoonaa kappaletta (joista 24 miljoonaa on toimistotarvikkeita). Euroopassa myydyistä BIC®-tuotteista 94 % on myös valmistettu Euroopassa.

BIC® edistää kestävää kehitystä maailmanlaajuisesti kaikissa toiminnoissaan ja kaikilla tärkeimmillä osa-alueillaan, kuten tuotteissa, tuotantolaitoksissa, kierrätysratkaisuissa, asiakas- ja kuluttajavastuussa, sosiaalisessa vastuussa ja yhteiskunnallisessa vastuussa. 

Suurin osa BIC®-tuotteista suunnitellaan ja valmistetaan alusta alkaen siten, että niihin tarvitaan mahdollisimman vähän raaka-aineita. BIC®-tuotteet ovat kestäviä, pitkäikäisiä ja edullisia.

BIC käyttää tuotteissaan ympäristömerkkejä, jotta kuluttajien on helpompi tunnistaa ympäristöystävälliset tuotteet. BIC oli myös ensimmäinen kirjoitusvälineiden valmistaja, jolle on myönnetty Ranskan virallinen NF Environnement -ympäristösertifikaatti.

Vuonna 2011 BIC® ja kierrätysyritys TerraCycle käynnistivät useassa Euroopan maassa markkinoiden ensimmäisen kirjoitusvälineiden keräys- ja kierrätysohjelman. Vapaaehtoisuuteen perustuva ohjelma on maksuton, ja siihen voivat osallistua kaikki halukkaat yritykset, koulut ja yhdistykset. Ohjelman kautta voidaan kierrättää kaikkia käytettyjä kirjoitusvälineitä tuotemerkistä riippumatta.

ei henkilö, eristetty, laitteet, kokoonpano, muste, kynä, kirjoittaa, kirjoittaa, muovi, koulu, puu, grafiitti, eristetty, teräs, terävä, koulutus, terävä, diagonal, lasitettu, väline
Share via:

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form