Logo Staples

Discovery - Miten tavallinen puu voi auttaa sinua ensimmäisen vuosineljänneksen tavoitteidesi saavuttamisessa?

Share via:
Discovery

Eucalyptus Globulus voisi olla vain yksi vaikeaselkoisista latinalaisista nimistä muiden joukossa, mutta itse asiassa se on sellaisen puun nimi, joka auttaa sinua toimimaan tehokkaammin ja luontoa säästävämmin toimistossa.

Eucalyptus Globulus on eukalyptuslaji, joka soveltuu ihanteellisesti maailman luontoa säästävimmän ja liiketoiminnan kannalta tehokkaimman toimistopaperin valmistukseen ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta. Tämä vaatimaton puu on ikivihreä kasvilaji, joka säilyttää lehtensä koko vuoden, myös syksyisin ja talvisin. Sillä on näin ollen ilmaston kannalta tasapainottava vaikutus, koska se imee itseensä hiilidioksidia ja vapauttaa happea fotosynteesinsä kautta jopa talvisin – se on siis ympäristöä säästävä ympäri vuoden.

Mutta se, mikä todella tekee Eucalyptus Globuluksesta erityislaatuisen, ovat sen muita puulajeja lyhyemmät kuidut ja paksummat soluseinämät. Kun Eucalyptus Globuluksen kaikki ainutlaatuiset ominaisuudet yhdistetään huippuluokan paperinvalmistustekniikkaan, jossa käytetään vähemmän kemikaaleja selluloosan valmistuksessa, saadaan aikaan yllättävää toimistopaperia: Discovery – matalaneliömassaiset 70 gramman ja 75 gramman paperit, jotka ovat kuitenkin paksumpia kuin niiden 80-grammainen kilpaileva paperi, ja silti laadultaan parempia tai samanlaatuisia.

Discovery on suunniteltu suuria määriä kopioivia ja tulostavia koneita varten, erityisesti yksiväriseen lopputulokseen. Laboratoriotestit osoittavat, että Discoveryn suorituskyky ylittää markkinoiden useimpien tavallisten 80-grammaisten papereiden laadun.

Matalaneliömassaisten paperien käyttö vähentää loppukäyttäjien paperinkulutusta tinkimättä silti tulostettujen sivujen lukumäärästä tai tulostuslaadusta. Discovery auttaa sinua tehokkaasti tavoitteidesi saavuttamisessa tällä ja muilla vuosineljänneksillä.

World Wide Web, malli, pyörän, tag, graafinen, etiketti, navigointi, business, menettelyä, internet, kuva, asettaa, teksti, käsitteellinen, design, layout, tietojen, tietojen, vektori, nuoli
Share via:

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form