Logo Staples

Edding - Askel kohti vihreämpää tulevaisuutta

Share via:
Edding

Askel kohti vihreämpää tulevaisuutta: uuden sukupolven edding EcoLine -tuotteet kestävämmän ympäristön hyväksi. 

Jatkuvien tutkimus- ja kehityspanostusten seurauksena edding käyttää nyt kuluttajien kierrättämää muovia EcoLine-tuotteissaan. Kuluttajien kierrättämästä muovijätteestä, kuten jogurttipurkeista, kastelukannuista ja muoviämpäreistä saadun muovin osuus on nyt 83 prosenttia kaikesta muovimateriaalista, jota käytetään EcoLine-tuotevalikoiman pysyvämusteisten huopakynien sekä valkotauluille ja lehtiötauluille tarkoitettujen huopakynien valmistukseen. Näin kaikkien kierrätettyjen materiaalien yhteismäärä nousee vähintään 90 prosenttiin.

eristetty, laitteet, ei henkilö, business, muovi, paperi, Näytä, lasitettu, eristyksissä, tietoja, symboli, kirjoittaminen, turvallisuus, vaara, teknologia, tiede, turvallisuus, teollisuuden, vaaka, asiakirja

Tämän ansiosta EcoLine-valikoima on niin ympäristöystävällinen kuin se voi olla. Ympäristö hyötyy siitä, että kierrätysmateriaalien kestävällä käytöllä säästämme jopa 83 tonnia hiilidioksidipäästöjä vuodessa. Määrä vastaa päästöjä, jotka syntyvät ajettaessa autolla kymmenen kertaa maailman ympäri.

Tule mukaan ottamaan askel kohti vihreämpää tulevaisuutta uuden sukupolven EcoLine-tuotteiden avulla. Vastauksena runsaaseen asiakaspalautteeseen ja kysyntään valikoimassa on nyt uusi pysyvämusteinen edding 25 -huopakynä, jossa on ohut 1 mm:n kuitukärki. Voit valita myös asemansa vakiinnuttaneet ja luotetut pysyvämusteiset edding EcoLine 21- ja 22-huopakynät, valkotauluille tarkoitetut 28- ja 29-huopakynät tai lehtiötauluille tarkoitetut 31- ja 32-huopakynät, joiden kaikkien valmistukseen on käytetty kierrätysmateriaalia.

ei henkilö, lyijykynä, luovuutta, koostumus, koulutus, laitteet, kirjoittaminen, terävä, eristyksissä, värikynä, paperille, muste, kirjoittaa, eristetty, kirjava, muovi, koulu, yksittäinen, kirkas, business
Share via:

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form