Logo Staples

Katrin – luonnostaan kestävä

Share via:
Katrin

Katrin-tuotteet valmistaa Metsä Group-konserniin kuuluva Metsä Tissue. Metsä Group on vastuullinen metsäteollisuuskonserni, jonka tuotteiden pääraaka-aine on uusiutuvapohjoinen puu, kestävästi hoidetuista metsistä. Konserni tuottaa laajan valikoiman tuotteita pehmo- ja ruoanlaittopaperista kartonkiin, selluun, puutuotteisiin ja metsäpalveluihin. Metsä Groupin laadukkaissa tuotteissa yhdistyvät uusiutuvat raaka-aineet, asiakaslähtöisyys, kestävä kehitys ja innovaatiot.

Talouskasvu ja kestävä kehitys kulkevat käsi kädessä.
Kestävä kehitys on mukana kaikessa, mitä teemme. Katrin-tuotteissa pyrimme mahdollisimman pieniin ympäristövaikutuksiin tuotteen koko elinkaaren aikana – raaka-aineiden hankinnasta tuotantoon ja kulutuksesta aina niiden loppukäyttöön asti. Ympäristömyönteistä toimitusketjuamme hallinnoidaan kansainvälisten standardien mukaisesti, ja kaikki tuotteet ovat turvallisia niin ihmisille kuin ympäristöllekin sekä täysin kierrätettäviä. Kaikki Pohjoismaissa valmistetut Katrin-pehmopaperituotteet on merkitty pohjoismaisella ympäristömerkillä, Joutsenmerkillä, ja Saksassa valmistetut tuotteet on merkitty EU:n ympäristömerkillä, EU-kukalla.

kuva, symboli, internet, varjo, business, painiketta, etiketti, vektori, vaaka, identiteetti, pitkänomainen, teknologia, kuva, lasitettu, muototiedot, World Wide Web, square, malli, jotta

Katrin WC-tiloihin soveltuvia tuotteita ovat mm. wc-paperi ja käsipyyhkeet yhdistettynä innovatiivisiin Katrin Inclusive-System-annostelijoihin sekä muut perinteiset pehmopaperituotteet, teollisuus- ja kasvopyyhkeet ja saippuat. Oikeat tuotteet oikeassa paikassa auttavat paitsi vähentämään kulutusta, mutta myös vaikuttavat positiivisesti talouteen, ympäristöön ja hygieniaan kaikissa elämänkaarensa vaiheissa. Oikein toimiva annostelija vähentää paperin kulutusta ja huoltotarvetta sekä tehostaa näin myös työaikaa. Laadukas pehmopaperi tarkoittaa myös, että viemäriin menee vähemmän wc-paperia. Pienentyvä paperinkulutus tarkoittaa vähemmän kuljetuksia, vähemmän jätettä ja siten pienempiä ympäristövaikutuksia.

Vähemmän on enemmän.
Vastuullisuus on loppujen lopuksi yksinkertainen asia. Se on sitä, että antaa takaisin vähintään yhtä paljon kuin ottaa. Katrin noudattaa Vähemmän on enemmän eli Less is More -periaatetta, joka perustuu paperinkulutuksen minimointiin ja korkean hygieniatason edistämiseen. Tämä ajattelutapa ottaa huomioon käyttäjäryhmien tarpeet, toimintaympäristön, talousnäkökohdat ja luonnon. Katrinille todellinen vastuullisuus tarkoittaa paitsi tasapainoa näiden tekijöiden välillä, myös kestävien ratkaisujen rakentamista yhdessä kaikkien sidosryhmien kanssa.

Share via:

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form