Logo Staples

Kestävämpi hankintaprosessi vaihtamalla Multicopyyn

Share via:
  • Multicopy

Reagoitko riittävästi markkinoiden muutoksiin? Hankintapäätöksissä kannattaa tehdä pieniä mutta strategisia muutoksia, niin pysyt muiden edellä ja vastaat huomisen ympäristövaatimuksiin. 

Jatkuva muutos on tunnettu menestystekijä. Benjamin Franklin on sanonut: "Kun muutos loppuu, kaikki loppuu." Tämä pitää paikkansa erityisesti liiketoiminnassa ja yrityksen hankinnoissa. Varmista yrityksen ajantasaisuus muokkaamalla ja mukauttamalla hankintoja jatkuvasti vastaamaan markkinasuuntauksia ja kuluttajien vaatimuksia.

Onnistunut hankintapäätösten kehitys löytyy pienistä mutta strategisista vaihdoksista ympäristön kannalta kestävämpiin tuotteisiin. Jatkuva tuotetason arvonlisäys voi tarkoittaa, että hankinnoista tulee positiivisen muutoksen ajuri ilman mitään isompia mullistuksia. 

Miten se siis tehdään?
Otetaan esimerkiksi kopiopaperi, tarpeellinen toimistotarvikehankinta, jolla on tärkeä rooli päivittäisessä työssä mutta myös yrityksen ympäristöjalanjäljen kannalta. Oletko tullut ajatelleeksi siirtymistä kestävän kehityksen mukaiseen ja ympäristösertifioituun paperiin, kuten Multicopyyn? Multicopy säästää ympäristöä ja antaa runsaasti lisäarvoa paperin käyttöarvon lisäksi. 

Ihmisten sanotaan olevan keskiarvo niistä viidestä ihmisestä, joiden kanssa he viettävät eniten aikaa. Ehkäpä yritys on tiimien, tuotteiden ja hankintapäätösten keskiarvo. Koska jatkuva muutos on tärkeä menestystekijä, toiminnan tehostaminen pienillä mutta strategisilla muutoksilla pitää yrityksen liikkeellä, pienin askelin. 

Siirtyminen Multicopyyn auttaa:
√ Hillitsemään ilmaston lämpenemistä. Tuotannossa ei synny fossiilisia CO2-päästöjä – vähemmän kasvihuonekaasuja. 

√ Pienentämään yrityksen ympäristövaikutuksia. Täysin klooriton valkaisu – vähemmän päästöjä ympäristöön. 

√ Rakentamaan yrityksen tarinaa kohti kestävää kehitystä. FSC-sertifiointi – kaikki Multicopyn valmistuksessa käytettävä puu on peräisin kestävän kehityksen mukaisesti hoidetuista ja jäljitettävistä lähteistä. 

√ Keventämään mieltä, koska paperi ei kuormita ympäristöä. EU-kukka / pohjoismainen joutsenmerkki takaavat, että tuotannon aikaisia päästöjä valvotaan ja hillitään. 

Oletko valmis tekemään pienen mutta ympäristön kannalta merkittävän muutoksen hankintaprosessiin? Uskalla muuttua, mutta älä muutu liikaa. Toimistotarvikkeiden hankintakriteerejä kannattaa tarkastella säännöllisesti lisäarvon kannalta. Ole strategisesti nirso valitsemalla vain palapelin tärkeimmät palat ja varmista niiden sopivuus. Kun päämääränä on huippulaatu ja ympäristöystävällisyys, Multicopy saattaa olla se puuttuva palanen. 

Share via:

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form