Logo Staples

Leitz Re-cycle: Tästä vihreämmäksi on vaikea päästä!

Share via:
Leitz

Meillä Esseltellä on omat  ympäristötavoitteet, mutta tärkeämpää meille on kehittää tuotteita, jotka auttavat teitä tavoittamaan yrityksenne tavoitteet.

Haasteen alussa
Leitz oli ensimmäinen yritys, joka kasasi mapin, joten me voimme olla myös ensimmäinen joka sen purkaa. Leitz Re:cycle mappi voidaan helposti purkaa osiin, jotta sen kaikki osat voidaan kierrättää erikseen.

Purettavissa: helposti kuin 1, 2, 3!
1. Ota ensin mekanismin sisällä oleva työkalu. 2. Poista työkalulla niitit. 3. Lajittele osat kierrätykseen. Rado-renkaat ja sormikolo ovat valmistettu paperimassasta, kierrätetystä materiaalista. Kaikki osat voidaan kierrättää.

Business, työpöydälle, eristyksissä, design, ei henkilö, kuva, otsikko, laitteet, paperi, turvallisuus, tyhjä, kortti, teknologia, symboli, retro, office, kuva, tietokone, asettaa, laatikko

100% kierrätettävä, 100% kestävä

Mapin lisäksi sarjaan kuuluu valikoima kansioita ja taskuja, jotka täyttävät kaikki tarpeet paperin organisoinnissa. Kuten myös lomakelaatikko ja lehtikotelo, jotka ovat valmistettu erittäin kestävästä ja 100% kierrätetystä polypropeenista.

Kestävä kehitys vai design? Molemmat.

Kaikki Leitz Re:cycle muovituotteet ovat valmistettu 100% kierrätetystä materiaalista - ja ovat täysin kierrätettäviä. Leitz Re:cycle tuotteet todistavat ettei houkutteleva design ja ympäristöystävällisyys ole toisiaan poissulkevia.

Leitz Re:cycle: Tästä vihreämmäksi on vaikea päästä!

ei henkilö, business, kuvitus, desktop, kasvu, kuva, symboli, paperi, teknologia, lehti, eristetty, internet, eristetty luonto, vaaka, tiedot, tiedonanto, laitteet, tekstejä
Share via:

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form