Logo Staples

Me Kimberly-Clarkissa uskomme, että mikä on hyvää liiketoiminnalle, sen on oltava hyvää myös ympäristöllemme

Share via:
Kimberley-clark

Kimberly-Clark on aina uskonut siihen, että mikä on hyvää liiketoiminnalle, sen on oltava hyvää myös ympäristöllemme ja niiden ihmisten etujen mukaista, joita palvelemme päivittäin. Viimeisten vuosikymmenten aikana Kimberly-Clark on toteuttanut useita onnistuneita hankkeita, jotka perustuvat tähän vakaumukseen. Olemme rakentaneet kestävän kehityksen perustan, joka koostuu kolmesta pääpilarista: ihmiset, maapallo ja tuotteet. Keskitymme kestävän kehityksen yhteiskunnallisiin, ympäristöllisiin ja taloudellisiin näkökohtiin.

Vähentämällä kulutusta toiminnassamme tulevaisuuden kunnioittamiseksi periaatteemme mukaisesti (Reduce Today, Respect Tomorrow) saavutamme tärkeitä merkkipaaluja sitoutumisessamme aina parempaan kehitykseen näillä alueilla.

paperi, rahaa, finance, liiketoiminnan, vaurautta, pystysuora, säästöt, investointien, menestys, tietokonegrafiikka, maksaa, eristyksissä, symboli, eristetty, ostokset, tavarat, kierrätys, kukaan, dokumentoida, myydä
ei henkilö, business, kuvitus, muovi, eristyksissä, ICT vektori, yhteys, paperi, aakkoset, teksti, koulutus, lapsi, tietoja, ostokset, lääketiede, vaakasuora, rahoitus, koneet

Tulokset:

    • Ostamme 100 % ensiöpuukuidusta sertifioiduilta kolmannen osapuolen toimittajilta.
    • Olemme yksi parhaista toimijoista puristusteknologian alalla. Pyyhkeemme vievät vähemmän tilaa, jolloin teillä kulkee vähemmän rekkoja, varastotilan tarve on pienempi ja annostelijoita tarvitaan täyttää harvemmin.
    • Saimme arvostetun FSC 2014 -johtajuuspalkinnon sitoutumisestamme kestävään metsänhoitoon.
    • Vaihtoehtoisten kuitujen, esimerkiksi vehnän oljen ja bambun innovatiivinen käyttö paperinvalmistuksessa.
    • Sen lisäksi, että paperipyyhkeet ovat biologisesti hajoavia ja kierrätettäviä, organisaatiot myös usein kompostoivat ne.

malli, label, teksti, banneri, kortti, kuva, pilvi, pyörän, tag, bill, vektori, desktop, tiedot, kirjanen, asettelu, esitys, vektori, graafinen, apila, World Wide Web

AIRFLEX*-teknologia on eräs tärkeimmistä innovaatioistamme, jonka ansiosta käsipyyhkeitä käytetään vähemmän perustuen tapaan, jolla kuidut imevät kosteutta/vettä. Pyyhkeet ovat lujempia märkinä ja entistä imukykyisempiä verrattuna huonommin toimiviin tavanomaisiin käsipyyhkeisiin. Tämä perustuu siihen, että useimmat tavanomaiset pyyhkeet on valmistettu puristetuista, pakatuista kuiduista, jolloin vesipisarat jäävät pyyhkeen pintaan ja niiden imeytyminen kestää kauemmin.

Airflex-teknologian ansiosta pyyhkeitä tarvitaan vähemmän kuivaamiseen, jolloin tuotteen käyttökustannukset alenevat ja saniteettitilojen käyttäjäkokemus paranee.  

Tämä on hienoa sekä käyttäjätyytyväisyyden että ympäristön kannalta.

Kimberly-Clarkin visio on olla maailman johtava paremman elämän perustarvikkeiden toimittaja. Kestävä kehitys haastaa meidät toimimaan tämän vision mukaisesti huolehtien vastuullisesti ympäristöstä ja myötävaikuttaen positiivisesti yhteisöihimme,” sanoo Lisa Morden, Kimberly-Clarkin globaalin kestävän kehityksen johtaja.

Share via:

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form