Logo Staples

Miksi ostaa kierrätettyä?

Share via:
  • Exacompta

Vuoden 2014 lopussa julkistetun Eurobarometrin mukaan kahdeksan kymmenestä eurooppalaisesta (85%) oli samaa mieltä väittämän kanssa, että he saattoivat vaikuttaa ympäristön suojeluun. Enemmistö heistä (54%) sanoi, että jätteiden lajittelun kierrätystä varten tulisi olla heidän maamiestensä jokapäiväisessä elämässä kolmen tärkeimmän seikan joukossaympäristön suojelemiseksi.

Haluatko todella tietää, miksi jätteiden lajittelu ja kierrätys on hyväksi ympäristölle?
Kierrätettyjen tuotteiden tai kierrätysmateriaalia sisältävien tuotteiden ostaminen tarjoaa lukuisia etuja.

1.Vähennät jätteiden ja saasteen määrää
Kierrätys tarkoittaa sitä, että materiaali, joka muuten luokiteltaisiin jätteeksi ja joka jäisi lojumaan maahan, käytetään uudestaan. Uudelleenkäytön avulla me voimme vähentää uuden materiaalin tarvetta. Tämä prosessi tarjoaa meille mahdollisuuden vähentää saasteiden määrää, joka syntyisi, jos tuottaisimme uusia materiaaleja.  Tämän lisäksi kaatopaikoilla säilytettävät jätteet voivat vahingoittaa ympäristöä, joten on hyvin toivottavaa, että kaatopaikkajätteen määrää voidaan vähentää.

2. Säästät energiaa
Aivan samoin kuin se vähentää kustannuksia kierrätettyjen materiaalien käyttö on huomattavasti energiatehokkaampaa kuin tuotteiden valmistaminen uudesta materiaalista.  Näin lisääntyvä kierrätys voi alentaa energian kulutusta. Energian kulutuksen lasku voi johtaa energian käytön yleiseen vähenemiseen, mikä puolestaan vähentää saasteiden määrää ja auttaa yleensä ympäristövahinkojen vähentämistä.

3. Ympäristöystävällisen kuvan luominen
Kierrätys ja kierrätetyt tuotteet ovat nykyisin tärkeässä asemassa elämässämme, ja yhtiöihin, jotka eivät ole mukana kierrätyksessä, suhtaudutaan yhä kielteisemmin.  Tästä syystä on edullista tarjota yhtiöstä ympäristövastuullinen kuva. Kuluttajina me olemme yhä paremmin tietoisia kaatopaikkojen aiheuttamista ympäristövahingoista, ja kierrätysprosessi ja kierrätettyjen tuotteiden ostaminen on yhtiöille yhä tärkeämpää.  Sellaisia yhtiöitä, jotka ottavat ympäristövastuun vakavasti, pidetään haluttuina liikekumppaneina, ja niitä, jotka eivät toimi näin, pidetään ehkä epäluotettavina tai vastuuttomina.Liiketoiminnan kannalta ympäristöystävällisyys on siis hyvin järkevää. 

4. Kierrätys ei tarkoita tinkimistä laadusta eikä se aiheuta korkeampaa hintaa, tästä on esimerkkinä ExacomptanForever®-valikoima.
Kierrätetyillä Forever-tuoteilla on sama laatu, luotettavuus ja varmuus, kuin niiden kierrättämättömillä vastineilla.
Forever®-valikoiman avulla Exacompta on antanut todisteen siitä, että kierrätystuotteet eivät ole vain harmaita ja tylsiä, vaan ne voivat olla värikkäitä ja jännittäviä!
Ja vaikka 75% eurooppalaisista on valmiita maksamaan enemmän ympäristöystävällisistä tuotteista, Forever® on erittäin hyvässä hinnoitteluasemassa.

Nyt sinulla on kaikki tiedot voidaksesi antaa merkittävän panoksen oman ympäristösi suojelemisessa.
Exacomptatekee oman osansa auttaakseen sinua antamaan oman ympäristöpanoksesi.Forever® -valikoiman avulla sinulla on takuu, että voit ostaa todella ympäristöystävällisiä tuotteita.
Forever®-raaka-aineet ovat peräisin Exacompta-yhtiön Clairefontainen paperitehtaalta, joka valmistaa paperia ja pahvia, joka on kierrätetty jätepaperipaaleista ja yhtiön sisällä kerättävästä jätteestä.
300g/m² tasolta ylöspäin pahvi kostuu useista paperikerroksista, sillä kierrätysmateriaali haurasta eikä salli paksujen kerrosten muodostamista yhdellä kertaa.Vaikka valmistuksessa käytetäänkin useita kerroksia, kyseessä on aina sama100% kierrätetty materiaali. Tämä prosessi tarjoaa myös mahdollisuuden käyttää kahta väriä, joten me voimme tarjota kahden sävyn valikoiman
Ei painatusta, valkaisua ei hyvä- ja huonolaatuisen pahvin sekoitusta, Exacompta-laatu on täydellistä myös kierrätetyille materiaaleille.
Forever®-arkistointituotteet on valmistettu noudattaen standardia DIN 6738, joka takaa niille 50 vuoden arkistointiajan. 
Ja luonnollisesti niillä on myös Blue Angel -sertifikaatti, joka takaa todellisen ympäristösitoumuksen.
Mutta ennen kaikkea tätäForever®-tuotteet ovat puhtaita ja kauniita.
Katso vaikka itse.

Share via:

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form