Logo Staples

MultiCopy, ainoa paperi, jossa yhdistyy kaikki listatut ympäristöedut

Share via:
Multicopy

Mistä tiedät, että käyttämäsi toimistopaperi on ympäristöystävällisin? Papereilla voi olla yksittäisiä ominaisuuksia, mutta MultiCopy on ainoa paperi, jossa yhdistyy kaikki alla olevat ominaisuudet. Ja lisäksi loistava ajettavuus ja kirkas valkoisuus.

luonto, ulkona, puu, puu, mies, syksyllä, lehtiä, maatalouden, flora, ruoho, kasvu, ihmiset, laidun, kesä, farm, maaperän, Puutarha, aikuinen maatalouden ulkopuolella
Näytä hotelli business, teksti, ruutuun, tietokonegrafiikka, paperi, ei henkilö, finance, kuva, symboli, menestys, vaaka-, ostos-, kauppatavara, vaurautta, myynti, järjestys, vähittäiskaupan, merkki, lasitettu

√  Tuotanto ilman hiilidioksidipäästöjä (CO2) - ei lisää kasvihuonekaasuja. Valitsemalla MultiCopyn autat vähentämään ilmaston lämpenemistä. Pystyykö nykyisin käyttämäsi paperi samaan?

√  Täysin kloorivapaa valkaisu - vähemmän ympäristökuormitusta. Valitsemalla MultiCopyn vähennät omalta osaltasi yrityksesi ympäristövaikutusta. Pystyykö nykyisin käyttämäsi paperi samaan?

√  Vastuullisen metsänhoidon yhdistyksen (FSC) sertifikaatti – kaikki MultiCopyn tuotannossa käytettävä puuraaka-aine tulee vastuullisesti hoidetuista metsistä. Voit lisätä tämän yrityksesi kestävän kehityksen tarinaan. Pystyykö nykyisin käyttämäsi paperi samaan?

√  EU Kukka ja Joutsenmerkki -sertifikaatit – takaavat, että päästöjä kontrolloidaan ja minimoidaan läpi tuotannon. Voit luottaa siihen, että MultiCopy on ympäristöystävällinen. Pystyykö nykyisin käyttämäsi paperi samaan?

Mietitkö vielä, mitä voit tehdä ympäristön hyväksi? – Vastaus on MultiCopy.

Share via:

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form