Logo Staples

Muuta tulostustapoja ja pienennä yrityksesi ympäristövaikutuksia

Share via:
  • Hp

Yritykset ympäri maailman panostavat ympäristöjalanjälkensä pienentämiseen yhä aktiivisemmin – syystäkin. Ympäristön tila on yhteinen asia, johon vaikuttavat yhtä lailla pienet kuin suuret organisaatiot. Esimerkiksi Isossa-Britanniassa yritykset aiheuttavat 31 prosenttia maan kokonaispäästöistä. Siksi on tärkeää, että sekä toimistot että kotitaloudet osoittavat vastuunsa tekemällä ympäristöystävällisiä valintoja.  

Toimiston ympäristövaikutuksia voi pienentää monilla tavoilla, kuten vähentämällä veden tuhlausta, säätämällä lämmitystä tai ottamalla käyttöön kattavan jätteiden kierrätysohjelman. Helppo tapa päästä alkuun on muuttaa toimiston tulostuskäytäntöjä. Tulostus on tärkeä osa monen yrityksen päivittäistä liiketoimintaa, joten tulostuskäytäntöjä muuttamalla voi päästä merkittäviin tuloksiin. Toivotko yrityksesi ottavan käyttöön ekologiset tulostuskäytännöt, mutta et tiedä, mistä aloittaa? HP:n tulostustarvikkeiden avulla voit muokata tapoja taloudellisemmiksi ja ympäristöystävällisemmiksi. 

Käytä aina kierrätettyjä tuotteita
Kierrätys on yleisesti ottaen hyvä keino pienentää yrityksen ympäristövaikutuksia. Yritys voi kuitenkin mennä kierrätyksen suhteen vielä askeleen pidemmälle hankkimalla kierrätetystä materiaalista valmistettuja tuotteita, kuten paperia ja värikasetteja. Yli 75 % HP:n mustekaseteista ja 24 % HP LaserJet -värikaseteista valmistetaan niin sanotun suljetun ketjun kierrätysmuovista.1  Vuonna 2016 HP kierrätti yli 102 000 tonnia laitteita ja 17 000 tonnia värikasetteja. HP:n tavoitteena on kierrättää 1,2 miljoonaa tonnia laitteita ja tarvikkeita vuoteen 2025 mennessä.

Pienennä sähkönkulutusta
Toimiston sähkölaitteista kannattaa katkaista virta, kun ne eivät ole käytössä. Rahaa säästyy, kun turhat valot sammutetaan ja kannettavista tietokoneista, latureista, kahvinkeittimestä ja muista laitteista katkaistaan virta. Tämä koskee erityisesti tulostimia. HP-tulostimien lepotila ja automaattinen virrankatkaisu auttavat onneksi vähentämään virrankulutusta.  Tulostin siirtyy automaattisesti vähemmän virtaa kuluttavaan lepotilaan, kun se on ollut käyttämättömänä määritetyn ajan. Tulostin palautuu normaalitilaan, kun siihen lähetetään uusi tulostus- tai skannaustyö. Automaattinen virrankatkaisu tai virransäästötila sammuttaa tulostimen kokonaan määritetyn ajan kuluttua (yleensä kaksi tuntia). Tulostimen virta kytketään takaisin painamalla virtapainiketta. Kun käytät näitä kahta toimintoa, tulostimesi ei aiheuta kuluja vaan auttaa säästämään.

Valitse ympäristöystävällinen tulostin
Ympäristöystävällisiä tulostimia on saatavilla laaja valikoima. Ympäristöystävälliset tuotteet ovat loistava valinta yrityksille, jotka haluavat lisätä uskottavuuttaan ympäristöasioissa. Kuten muutkin toimistolaitehankinnat, ne edellyttävät kuitenkin taloudellista investointia. Staples Solutions tarjoaa kattavan valikoiman HP:n ympäristöystävällisiä tulostimia ja tarvikkeita. Sinua ja ympäristöä hyödyttävät Easy on the Planet -tuotteet löydät osoitteesta StaplesAdvantage.fi.  Voit myös pyytää ohjeita ja neuvoja asiantuntijoiltamme. 

Tulostaminen saattaa tulla toimistolle erittäin kalliiksi sekä kustannusmielessä että ympäristövaikutusten takia. Seuraavien vinkkien avulla ja muuttamalla tulostuskäytäntöjänne yrityksessäsi voidaan tulostaa entistä ympäristöystävällisemmin.

1. Kierrätysmuovista valmistetut mustekasetit sisältävät 50–70 % kierrätettyä muovia. Kierrätysmuovista valmistetut HP LaserJet -värikasetit sisältävät 10–20 % kierrätettyä muovia.

Share via:

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form