Logo Staples

Pilot haluaa kirjoittaa iloisen tarinan meidän maailmasta

Share via:
Pilot

B2P Gel

Pullollinen vettä muuntuu geelikynän rungoksi. B2P Gel -kynä on pyyhittävä ja ympäristöystävällinen. 89 % kierrätysmuovia sisältävä B2P Gel -kynä kuuluu Begreen-valikoimaan, joka täyttää ISO 14001 -standardin ja jolle on myönnetty EMAS-sertifikaatti.

B2P Gel on täytetty geelimusteella, joka takaa miellyttävän kirjoittamiseen, ja sen volframikarbidikuula tekee siitä kestävän ja lujan. B2P Gel -kuulakärkikynät ovat uudelleen täytettäviä, ja valittavanasi on kolme eri väriä (musta, sininen ja punainen). Ainutlaatuinen kynä on täydellinen osoitus sitoutumisestamme työskennellä sopusoinnussa maapallon ekologian ja ekosysteemien kanssa.

kassa, eristyksissä, laitteet, eristetty, muovi, suunnittelu, symboli, medical, lähikuva, väline, kuva, Näytä, sairaus, lääke, numero, väri, kuume, single, työkalu, teollisuus

B2P BallGrip

Business, vaaka, office, ihmiset, asiantuntemus, aikuinen sisätiloissa, paperi, menestys, asiakirja, teknologia, koostumus, pystysuora, nainen, koulutus, focus, valmistelu, viestintä, menestys, lääke
a blue ballpoint pen

Kuinka paljon yksi pullo voikaan merkitä liiketoiminnallenne! 

Kaikkein tehokkaimpiin ja luotettavimpiin kirjoitusvälineisiin kuuluva B2P BallGrip on suunniteltu parantamaan yrityksenne ja sen henkilöstön työn tuloksellisuutta.

Lisäksi se on suunniteltu lisäämään yrityksenne ympäristöystävällisyyttä, koska siihen on käytetty huomattava määrä kulutusjätteestä valmistettua kierrätysmateriaalia:

  • 86 % kierrätettyä materiaalia
  • juokseva kuulamuste 
  • miellyttävä, lateksiton kumikädensija 
  • uudelleen täytettävä PILOT-kuulakärkisäiliöillä

B2P BallGrip -kynästä on valittavissa kaksi kirjoitusleveyttä ja kaksi väriä:

  • Fine: kärjen koko 0,5 mm
  • Medium: kärjen koko 0,7 mm

V5- V7 Cartridge System


Ympäristöystävällinen Pilot auttaa suojelemaan maapalloa käyttämällä vähemmän ensiömuovia ja valmistamalla enemmän uudelleen täytettäviä tuotteita niin, että ihmiset voivat nauttia kynistään enemmän ja kauemmin.

PILOT HALUAA KIRJOITTAA MAAPALLOLLE ONNELLISEN TARINAN:

  • Jo lähes kokonaisen vuosisadan PILOT on pitänyt tavoitteenaan tuottaa uusia kirjoittamisratkaisuja.
  • Nyt olemme sitoutuneet suojelemaan ympäristöä, kun vastaamme uuden vuosituhannen asettamiin haasteisiin. Innovaatiomme synnyttävät tuotteita, joiden laatu ja käyttömukavuus ovat entistä paremmat.

ON AJATELTAVA ENEMMÄN KULUTTAAKSEEN VÄHEMMÄN...

  • Elinkaariajattelu osoittaa, että raaka-aineiden käytön vähentäminen on välttämätöntä.
  • Koska tiedämme tämän, useimmat Pilot-tuotteemme sisältävät nyt kierrätysmuovia, ja ne voi täyttää uudelleen. 
  • Ponnistelemme vuosi vuodelta lisätäksemme kierrätysmuovin osuutta tuotevalikoimassamme.

eristetty, laitteet, ei henkilö, muste, eristetty, kirjallisesti, teräs, muovi, lasitettu, terävä, paperi, käsityökalu, väline, koostumus, teksti, desktop, koulutukseen, teollisuuden, vaaka
laitteet, eristetty, teräs, eristetty kukaan, lasitettu, muovi, muste, käsityökalu, koostumus, kirjoittaminen, terävä, metallinen, osoittaa, business, vaakasuora, paperi, teollisuus, kassa, symboli

Pilotin kehittämä V5/V7 Cartridge System on täydellinen kynä, joka on entistä paremmin sopusoinnussa maapallon ekologian ja ekosysteemien kanssa.

Sama pelaaja iskussa taas: hauskuus ei lopu, kun käytössäsi on V5/V7 Cartridge System. Valittavanasi on kaksi kokoa ja neljä väriä, pallo on sinulla. Kaikkeen kirjoittamiseen raporteista muistelmiin, kuivuus ei pääse koskaan yllättämään. Voit täyttää sen uudelleen jopa 10 kertaa helposti ja vaivattomasti. Kynä on valmis ottamaan vastaan jokaisen haasteen ja vie sinut maaliin voittajana. Hauska, tahraton kirjoittamiskokemus säätelyjärjestelmällä, joka huolehtii jatkuvasta mustevirrasta. Hienon kärjen ansiosta kirjoitusjälki on tarkkaa.

kuva, business, teksti, symboli, graafinen, teknologia, vektori, internet, paperi, kuva, vaihtoehto, merkki, suunnittelu, menestys, suunnittelu, vektori, vaaka, desktop, viestintä, eristetty

Merkkaa pisteet ympäristölle käyttämällä tätä uudelleen täytettävää Pilot-kuulakärkikynää, jolle on myönnetty Begreen-sertifikaatti ja jonka materiaalista 71 % on kierrätettyä. Voittoisa joka suhteessa, nautintoa, joka kestää pitkään – sitä on #HAPPYWRITING!

Share via:

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form