Logo Staples

SURE®: "Puhtautta luonnosta"

Share via:
Diversey

Puhdas ympäristö työntekijöille ja asiakkaille. Terveyden ja hyvinvoinnin suojelemista. Turvallisesti ja ympäristöystävällisesti tehokkuudesta tinkimättä.

Rainbow, sky, maisema, luonto, kuva, ilmiö, ei henkilö, myrsky, art, vettä, fantasia, heijastus, tähtitiede, fiction, kuu, planeetta, väri, mountain, sade, galaxy

SURE on Diversey Caren uusi tuotesarja, joka on tulossa saataville Suomeen Staplesin valikoimaan kevään 2016 aikana. Sen raaka-aineet ovat kasvipohjaisia ja 100 %:sti  (* Perustuen riippumattomaan OECD 301B arviointiin ) biohajoavia. Puhdistusaineet on kehitetty turvallisiksi ja ympäristöystävällisiksi kuitenkaan tehokkuudesta tinkimättä.  Valitsemalla SURE-tuotteet parannat samalla yrityksesi mainetta.

Tehokkuutta luonnosta
SURE on täydellinen tuotesarja tehokkaita puhdistusaineita. Samalla ne ovat kuitenkin turvallisia ihmisille  ja ystävällisiä ympäristölle.  Ympäristömyötäiset raaka-aineet ovat peräisin uusiutuvista luonnonvaroista. SURE-tuotteet vastaavat kaikkiin päivittäisiin siivouksen tarpeisiin mm. keittiöissä ja erilaisissa toimitiloissa. Lisäksi SURE-valikoimassa on tuotteita henkilökohtaiseen hygieniaan.

lehtiä, maaperän, pallon muotoinen, kasvu, ruusukaali, ei henkilö, ympäristön, kasviston, autot, ympäristö, hedelmällisyys, taimi, kehitys ja puu, Puutarha, nuppu, root, ulkona

Turvalliseen ja ympäristöystävälliseen siivoukseen

Täydellinen tuotevalikoima koostuu ympäristöystävällisistä puhdistusaineista, joissa on kasvipohjaisiin raaka-aineisiin perustuva koostumus. Raaka-aineet saadaan elintarviketeollisuuden sivutuotteina esimerkiksi sokerijuurikkaasta, maissista, oljesta, vehnäleseistä ja kookospähkinöistä.

Suurella osalla SURE-tuotteita on EU-ympäristöhyväksyntä. Tuotekoostumusten kehittelyssä on pyritty mahdollisimman alhaiseen vaaraluokitukseen. Lähes kaikki puhdistusaineet ovat turvaluokittelemattomia ja useimpia puhdistusaineliuoksia voi käsitellä ilman suojakäsineitä tai suojalaseja puhdistuksen aikana.

Luotettavalta yhteistyökumppanilta
Tuotteiden hyvä teho on varmistettu monin testein, jotka perustuvat Diversey Caren asiantuntemukseen ja monipuolisiin  kansainvälisiin kokemuksiin markkinajohtajana. SURE edustaa Diverseyn maailmanlaajuista sitoutumista tuottaa siivousaineita, jotka vastaavat ammattilaisten tiukkoihin  tehokkuusvaatimuksiin kuitenkin kunnioittaen ihmisten terveyttä ja ympäristöä.

Share via:

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form