Logo Staples

Valitse luontoa säästävä vaihtoehto, valitse Papermate Value Pack

Share via:
Papermate

Olemme sitoutuneet ympäristöä säästäviin menetelmiin tuotteittemme suunnittelussa, valmistuksessa, markkinoinnissa ja jakelussa säästääksemme luonnonvaroja ja pienentääksemme ympäristöjalanjälkeämme. Todella merkityksellisen kehityksen aikaansaaminen pienten edistysaskelten sijaan edellyttää innovaatioita sekä tuotteiden että prosessien suhteen.  Nykyisin kehittämämme tuotteet ja prosessit minimoivat kulutuksemme ja ympäristövaikutuksemme.

tietokonegrafiikka, business, pystysuora, rahoitus-, paperi-, vaakasuora, järjestyksessä, ei henkilö, vaurauden, koulutus, menestys, kuva, teksti, tiedot, muovi, teknologia, rahaa, lasitettu, symboli, asiakirja

Ympäristöä säästäville toimintatavoille antamamme painoarvo näkyy lukuisissa toimipisteissämme, joiden toiminnan tehokkuutta olemme pyrkineet parantamaan ja joiden haittavaikutuksia ympäröiviin yhteisöihin olemme pyrkineet lieventämään vähentämällä jätteen määrää sekä veden ja energian kulutusta. Mutta se näkyy myös tuotteissamme. Papermate Value Packit ovat siitä erinomainen esimerkki.

Papermate Value Pack on yksi ratkaisuistamme ympäristöä säästävään ja tehokkaaseen liiketoimintaan.

Value Pack -valikoimaamme kuuluu sekä Inkjoy- että Flexgrip-malleja. Value Packien valitseminen yksittäispakattujen tuotteiden sijaan on fiksu valinta sekä yrityksesi että planeettamme kannalta. Se vähentää ympäristövaikutuksia tuotteen elinkaaren kaikissa vaiheissa ja antaa ostajalle enemmän vastinetta rahoille.

Älykästä paketointia

Value Packit ovat tehokas tapa optimoida tuotteiden pakkaaminen, vähentää pakkauspahvin ja jätteen määrää sekä minimoida ympäristövaikutuksia säilyttäen kuitenkin alkuperäisen tarkoituksen – tuotteen suojaamisen ja huomion herättämisen.

Älykästä jakelua

Kun tilaat samalla kerralla useita tuotteita, säästät energiaa ja materiaaleja ja vähennät valmistukseen ja kuljetukseen käytettävää työtä. Tämä älykäs jakelu auttaa vähentämään yrityksesi ympäristöjalanjälkeä.

Share via:

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form