Logo Staples

HP Everyday Papers: Mobiilitulostus on tulevaisuutta

Share via:
Hp

Nykyajan hektisessä digitaalimaailmassa on yhä tärkeämpää, että voimme tulostaa mobiililaitteilta. Tapaamisissa toimiston ulkopuolella tai asiakirjoja tien päällä muokatessa helppojen tulostusmahdollisuuksien puute turhauttaa.

touch screen Puhelin, teknologia, internet, Langaton, tietokone, pilleri, laptop, elektroniikka, näyttö, business, kannettava, ihmiset, yhteys, nainen, tiedot, koneet, käsi, aikuinen

Matkustavat työntekijät törmäävät usein tilanteisiin, joissa heidän on tulostettava tarkastuskortti lennolle tai esitys tai muu asiakirja allekirjoitusta varten. Tällöin on erittäin hyödyllistä, jos käytössä on helppokäyttöinen sovellus, joka saa yhteyden mihin tahansa tulostimeen.

Toimiston tulostin on aina sellaisten työntekijöiden ulottuvilla, jotka työskentelevät vakituisesti samassa paikassa. Yhä useammat työntekijät kuitenkin matkustavat paljon ja joutuvat tulostamaan vakiotyöpaikkansa ulkopuolella. Happy2Print-sovelluksen etu on se, että se toimii minkä tahansa tulostinmerkin kanssa, kunhan tulostimessa on langaton verkkoyhteys tai Bluetooth-ominaisuus. Unohda erilliset sovellukset eri tulostimille. Happy2Print on ainoa, jonka tarvitset.

Happy2Print-sovelluksen toinen merkittävä etu on helppokäyttöisyys. Älypuhelimet ovat pystyneet käsittelemään sähköposteja, asiakirjoja ja kuvia jo vuosien ajan, mutta tulostus ei ole ollut niin yksinkertaista. Happy2Print-sovelluksen ansiosta kannettavan tietokoneen voi jättää kotiin, kun työskentely onnistuu kevyellä mobiililaitteella.

ICT, Puhelin, turvallisuutta, tietokone, touch, tiedot, elektroniikka, kukaan business, Langaton, näyttö, laitteet, service, yhteys, koneet, salasana, World Wide Web, laite, näyttö

Happy2Print-sovelluksella International Paper ja HP Everyday Papers pyrkivät vastaamaan nykyaikaisen työn ja elämäntavan vaatimuksiin.

Sovellus on saatavana ilmaiseksi Google Play -kaupasta ja iTunesista, ja se on yhteensopiva kaikkien tulostinmerkkien kanssa. Sovelluksen avulla asiakirjoja ja tiedostoja voidaan tulostaa vaivattomasti suoraan älypuhelimelta tai taulutietokoneelta.

”Tulevaisuus on monitahoinen – sekä paperi- että digitaaliratkaisuilla on paikkansa. Mobiilitulostus on yksi alueista, joilla ne kohtaavat ja täydentävät toisiaan.”

Share via:

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form