Logo Staples

HP - Kätevä HP-mobiilitulostus tukee tuottavuutta

Share via:
Hp

Tulosta toimistossa tai tien päällä älypuhelimesta, taulutietokoneelta tai kannettavalta. Tulosta yhdellä painalluksella NFC-yhteensopivasta älypuhelimesta tai tablet-tietokoneesta.4 Tulosta langattomasti mobiililaitteesta ilman reititintä tai paikallisverkkoa.2 Tulostaminen on helppoa HP ePrint -ominaisuudella älypuhelimesta, tablet-tietokoneesta ja kannettavasta tietokoneesta, kun olet tien päällä.3 Jaa tuottavuutta edistävät tulostustyökalut koko toimistolle 10/100 Ethernet -yhteyden välityksellä.

mies, aikuinen, liiketoiminta, ihmiset sisätiloissa, office, yksi, tietoa, Puhelin, tekniikka, muotokuva, näköinen, kulumista, nainen, finance, yhteys, lääke, ikkuna, commerce, henkilö

KOULUTUS 
Mobiilitulostus kiinnosti meitä alusta lähtien, sillä opiskelijoiden kampuksella käyttämien mobiililaitteiden määrä on kasvanut valtavasti.
Mark Meszar, johtava sovellusanalyytikko

VINKKEJÄ MOBIILITULOSTUKSEEN:
Varmista, että tulostusportaalin palvelin on luotettava. Jos kyseessä on suuri organisaatio, uusi mobiilitulostusprosessi kannattaa ottaa käyttöön vähitellen sen sijaan, että se otettaisiin kerralla koko yrityksen käyttöön.

VALMISTUS 
Mobiilitulostus oli yksi valintakriteeri, kun hankimme uudet tulostimet. Osan työntekijöistä täytyy pystyä liikkumaan paikasta toiseen, joten se helpottaa asioita huomattavasti.
Sergio Avila, IT-asiantuntija

VINKKEJÄ MOBIILITULOSTUKSEEN:
Loppukäyttäjille on hyvä laatia ja jakaa kuvalliset ohjeet, joissa esitetään tulostusprosessien muutokset vaihe vaiheelta. Kaikki sopeutumista ja perehtymistä helpottavat seikat tekevät siirtymästä sujuvamman.

TV, tietokone, näyttö, pilleri, business, smart, tekniikka, Langaton, touch, laite, kannettava tietokone, internet, portable, office, käsi, viestintä, rahaa, finance, laitteet

TERVEYDENHOITO 
Kaikki haluavat pysyä liikkeellä. Kukaan ei halua pysähtyä ja kytkeä laitetta tulostimeen. Siksi mobiilitulostus on kätevin vaihtoehto.
Jim McNeil, verkkoinsinööri

VINKKEJÄ MOBIILITULOSTUKSEEN:
Nykyajan sovellusten, edistyksellisten tulostimien ja tablettien ansiosta mobiilitulostuksen käyttöönotto on helppoa. Jos sekä tulostin että mobiililaite ovat samassa verkossa (tai ne voidaan yhdistää Wi-Fi Direct -toiminnon avulla), mobiilitulostuksen käyttöönotto on yleensä helppoa ja vaivatonta.

mallin, banneri, design, desktop, vektori, graafisen, abstrakti, numero, kuva, tyyli, väri, sisustus, bill, symboli, elementti, teksti, järjestyksessä, etiketti, kuvakehys, art

2 Mobiililaite on kytkettävä ennen tulostamista suoraan tulostimen langattomaan verkkoon. Mobiililaitteen mukaan myös sovellus tai ohjain saattaa olla tarpeen. Langattoman yhteyden toimivuuteen vaikuttaa fyysinen ympäristö ja tulostimen etäisyys tukiasemasta.

3 Tarkista ladattavan tuotteen saatavuus laitteesi virallisesta sovelluskaupasta. Edellytyksenä internet-yhteys tulostimeen, jossa on käytössä HP ePrint -toiminnallisuus. Tulostin edellyttää ePrint-tilin rekisteröintiä. Sovellus tai ohjelmisto saattaa olla tarpeen. Langattomat toiminnot ovat yhteensopivia vain 2,4 GHz:n toimintojen kanssa. Tulostusajat ja yhteysnopeudet saattavat vaihdella. Langattoman laajakaistan käyttöön tarvitaan erikseen hankittava palvelusopimus mobiililaitteille. Tarkista palvelun saatavuus ja kattavuus palveluntarjoajalta

4 Mobiililaitteen on tuettava NFC-tulostusta. Lisätietoja on osoitteessa

Share via:
Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form