Logo Staples

Exacompta - Järjestelymahdollisuuksia, jotka on suunniteltu erityisesti liikkuvuutta varten!

Share via:
Exacompta

Eurooppalaisissa organisaatioissa on kehittymässä uusi työntekijäsukupolvi, joiden arkipäivään kuuluu työskentely kotona, hotelleissa, kulkuvälineissä tai asiakkaan luona.  On arvioitu, että 25 % eurooppalaisista työntekijöistä tekee etätyötä vuonna 2016.  Exactive®-valikoima on suunniteltu näille uusille liikkuville työntekijöille, jotka kaipaavat käytännöllisiä ja helposti kuljetettavia työvälineitä.

Business, aikuinen, ruoho, ulkona, ihminen, ihmiset, yksi, kilpailu, office, lifestyle, muotokuva, motion, laptop, pitoisuus, vapaa, vapaa, rentoutumista, teknologia, ulkopuolella, park

Exactive®-tuotteet ovat monikäyttöisiä ja funktionaalisia sekä niissä yhdistyvät kaikki toiminnot järjestelemistä, esittelyitä, muistiinpanojen tekoa ja asiakirjojen organisoimista varten. Ne on suunniteltu kevyestä, kestävästä ja kierrätettävästä materiaalista, näin Exactive®-tuotteet ovat kestäviä ja sopivat täydellisesti matkoille. Niiden selkeä ja elegantti tyyli miellyttää sekä miehiä että naisia, ja ne sulautuvat kaikkiin työympäristöihin.

Exafolio ja Exawallet ovat uuden sukupolven asiakirjasalkkuja. Salkkujen polypropyleenipinnoite korvaa niiden edeltäjien keinonahkapinnoitteen antaen paremman vaikutelman. Niiden lukuisiin taskuihin sopivat asiakirjat, matkapuhelimen, taulutietokone tai muistilehtiö - jotta kaikki tarvittava on käden ulottuvilla. Exatravel ja Exacase ovat älykkäitä monikäyttöisiä kompakteja salkkuja. Exatravel on varustettu erityisellä kannettavan tietokoneen taskulla, 6-osaisella luokitteluosastolla sekä lukuisilla sisätaskuilla erilaisia lisävarusteita, kyniä yms. varten..... Exacase on pienikokoinen organisointisalkku. Se on ihanteellinen asiakirjojen organisoimiseen eri osastojen avulla sekä niiden kuljettamiseksi helposti mukana matkalla. 

Office, business, Kokous, paperi, kaavio, kaavio, työ, nainen, teknologia, tietokone, asiakirjan, laptop, työpaikalla, koostumus, tiimityö, Työpöytä, käsi, tutkimus, paperityötä, kaavio

Irrotettavien taskujensa ja siirrettävien aakkosvälilehtiensä ansiosta Exacard on käytännöllisin ratkaisu käyntikorttien järjestämiseksi. Kompakti malli vie tuskin enemmän tilaa kuin lompakko ja mahtuu kaikkiin taskuihin! Exashow ja Exaview tarjoavat hyvän ratkaisun asiakirjojen järjestämiseen ja luokitteluun. Exashowlla voit esittää esityksesi ilman tietokonetta ja tehdä samalla muistiinpanoja. Exaview on nerokas asiakirjakansio, jossa on jäykkä kansi ja välilehti, jotta asiakirjojen järjestely olisi helppoa.

Exactive® on erinomainen valikoima, joka tarjoaa yksinkertaisia ratkaisuja ja runsaasti matkustusmukavuutta.

Share via:
Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form