Logo Staples

Kensington - Kensingtonin ratkaisujen ansiosta LIIKKUVUUS tarkoittaa myös tuottavuutta

Share via:
kensington

Modernit työntekijät ovat hyvin yksilöllisiä. Heidän tarpeensa voivat muuttua hetkessä jokaisen uuden teknisen edistysaskeleen myötä. Moderneilla työntekijöillä on kyky olla hyper-tuottavia, koska he voivat saada asioita aikaan niin toimistossa, työmatkalla, liikematkojen aikana kuin kotona älypuhelinten, taulutietokoneiden ja erittäin kevyiden kannettavien tietokoneiden ansiosta.

tekniikka, laitteet, business, eristetty, tietokone, ei henkilö, elektroniikka, moderni, laitteen, yhteys, nykyaikainen, Puhelin, office data, muovi, näyttö, koneet, näyttö, monenlaista

Liikkuvuutta ja monipuolisuutta ei kuitenkaan saavuteta ilman uhrauksia. Virtaviivaisissa kannettavissa tietokoneissa ja muunnettavissa 2-in-1-laitteissa on usein vain yksi USB-portti, ja useimmissa taulutietokoneissa ei ole yhtäkään. Kensingtonilla on laaja valikoima yleiskäyttöisiä USB-telakoita, USB-keskittimiä, Ethernet-sovittimia ja videosovittimia. Ne tarjoavat erilaisia ​​yksinkertaisia ​​ratkaisuja, joiden avulla jokainen ammattilainen voi pitää tuottavuutensa korkealla.

Mutta näistä laitteista ei ole hyötyä kenellekään, jos niiden akku tyhjenee. Siksi Kensington on kehittänyt myös täydellisen valikoiman seinälatureita ja mobiililatureita, joilla voi varmistaa, että älypuhelin, taulutietokone tai kannettava on aina valmis käyttöön. Alan johtava Kensington-lukko on kehitetty kaikkia varkausyrityksiä vastaan. Se on aina paras tapa varmistaa, ei pelkästään varsinainen fyysinen laite, vaan myös sen sisältämät arkaluonteiset tiedot, joiden päätyminen vääriin käsiin olisi vielä huomattavasti kalliimpaa, jos ne johtaisivat tietomurtoon.

liike-, toimisto-, mies, aikuinen, ihmiset sisätiloissa, työntekijä, vastaanotto, huone, yksi, tie, muotokuva, executive, matkatavarat, corporate, katse, luottamus, näyttelijä, puku, salkku

Kaikkien näiden laitteiden ja tarvikkeiden kantaminen ei saisi olla rasite. Kensington-laukut sopivat kaikenlaisille ​laitteille ja kaikille tarvikkeille. Ja mikä tärkeintä, ne on suunniteltu mukavuutta silmällä pitäen: Contour™-mallisto on suunniteltu vähentämään hartioiden väsymistä 35 %. Hyödyt erittäin mukavasta kantokokemuksesta riippumatta siitä, oletko vain menossa toimistoon tai lentämässä liikematkalle. 

Tämä vapaus ei vahingoita työtehoasi toimistossa, kotona tai tien päällä!

Share via:
Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form