Logo Staples

LEITZ: “WORK IS WHERE YOU ARE.”

Share via:
Leitz

“Work is where you are” on viimeisin Leitzin "White Paper"-julkaisu, joka tutkii toimiston roolimuutoksia, haastaa ja tarjoaa mahdollisuuksia mobiilityöntekijälle ja erityisesti kertoo miten saadaan kotona työskentely miellyttävämmäksi ja tuottavammaksi.

"Menen töihin"-termi, jossa määränpää oli tärkeämpi kuin itse toiminta, on menneisyyttä. Yksi mahdollinen tulevaisuuden toimisto-määritelmä  on "siellä missä on internetyhteys" – joten tärkeämpää on yhteys kuin sijainti.

 

Freelancereiden  määrän kasvu, nuoremman sukupolven tulo liike-elämään, laitteiden kuljetettavuus ja eri viestintävälineiden tarjoama lisääntyvä mahdollisuus tavoitettavuuteen, on johtanut siihen että uusi työskentelytapa on "työtä missä ja milloin tahansa". 

Leitzin "White Paper" vahvistaa myös, että perinteinen toimistomalli on vähentymässä. Yli 50% tekee edelleen 80% työstään yhteisessä paikassa ja lähes neljäsosa tekee kaiken työnsä siellä. Mutta ajatuksen “Work is where you are” takia toimistot ovat tulleet hyvin erilaisiksi, sekä tilan että toimintatavan suhteen. Valistuneet yritykset suunnittelevat toimistonsa sijainniltaan monikäyttöisiksi ja personoivat työpisteet yrityksen brändin ja arvojen mukaisesti. Työntekijöitä ajatellen, toimiston tulee olla houkutteleva – paikka johon halutaan mennä – eikä vain ole pakko mennä. Tutustu houkuttelevaan ja jännittävään Leitz WOW -työpiste-tuotesarjaan tai  yrityksen väreihin yhteensopivaan Leitz Corporate Identity -tuotesarjaan.

Työskentely kotona on tullut yleisemmäksi. Sopivien ja hyvältä näyttävien tuotteiden merkitys kasvaa. Esimerkiksi, lähes 3/5 ihmisestä pitää säädettävää henkilökohtaista valaisinta tärkeänä - jopa tärkeämpänä kuin ergonomista hiirtä tai näppäimistöä. Tutustu Leitz Style Smart LED -pöytävalaisimeen reaaliaikaisesti säädettävällä valolla ja yhteensopivilla Leitz Style -työpistetuotteilla.

Yli 70% ihmisistä haluaa työvälineidensä värin yhteensopivan kodin ympäristöön ja sisustukseen. Lisäksi tehokas kotitoimisto tulisi varustaa tilaasäästävillä ratkaisuilla, kuten USB-pöytälatauspisteellä, kuljetettavalla laturilla tai johtojen hallintalaitteilla.  Tutustu laajaan Leitz WOW -tuotteiden valikoimaan sekä myös Leitz Complete -tuotesarjaan, joka sisältää tyylikkäästi suunniteltuja mobiililaitteiden tarvikkeita.

Share via:
Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form