Logo Staples

Tee kotitoimistostasi designin ja tuottavuuden keskipiste!

Share via:
  • Leitz

Designilla on yhä tärkeämpi rooli elämässämme ja työssä käyttämämme työkalut ja tarvikkeet eivät ole poikkeus. Sille, että nykypäivän yritykset tekevät toimistoistaan värikkäitä ja innostavia, on syynsä – hyvä design parantaa luovuutta, lisää luotettavuutta sekä antaa arvoa ja tyytyväisyyttä käyttäjälle.   

On myös ensi käden tietoa osoittamaan, että mitä enemmän henkilöt sitoutuvat työpisteen  suunnitteluun, sitä tuottavampia he ovat. Dr Craig Knight johtama Exeter yliopisto vahvistaa henkilöiden, jotka ‘hyväksyvät tilansa” olevan 32% tuottavampia, onnellisempia ja motivoituneempia.

Piristä työelämääsi työskentelemällä kotona!
Eivät ainoastaan perustoimistossa olevat henkilöt piristä työelämänsä. Leitz White Paper “Work Smart. Work Mobile.” osoittaa, että tänä päivänä enemmän ja enemmän henkilöt työskentelevät perustoimiston ulkopuolella, jopa 78% ulkopuolella työskentelevistä tekee sen kotona. Heistä yli 70% haluaa työpistetarvikkeiden ja laitteiden olevan väreiltään yhteensopiva sisustuksen kanssa. Miksi niiden siis pitää olla tylsiä ja rumia? Kotona olevista oikeanlaisista ja hyvännäköisistä tarvikkeista on tullut välttämättömyys!

Uudet Leitz iLAM Home Office laminointilaitteet A4 kokoisena (tai jopa A3 kokoisena) ovat oikeita vaihtoehtoja. Se kirkastaa minkä tahansa työpisteen, kotona tai toimistossa. Se on saatavilla neljässä häikäisevässä WOW värissä – joten löydät upeasti sisustukseesi yhteensopivan värisävyn. Tältä laitteelta,  jonka esilämmitys kestää vain 3 minuuttia ja maksimi laminointitaskun paksuus on 125 mikronia,  voit odottaa ongelmatonta laminointia täydellisellä lopputuloksella. Katso miten voit nauttia laminoinnista myös kotona!

UDT avulla ei enää jumiutumisia!
Leitz iLAM Home Office laminointilaite ja Leitz iLAM taskut ainutlaatuisella ohjaus- teknologialla (UDT) on yhteensovitettu täydellisyys mielessä! Mitä tahansa laminoitkin – erilaisia karttoja, asiakirjoja tai valokuvia – ne poistavat laminoinnin kaksi suurinta ongelmaa: taskun väärinpäin syöttö laitteeseen ja väärän lämpötilan säätö. Patentoidut ohjausnuolet varmistavat täydellisen lopputuloksen aina.  Huom. ne poistuvat taskun mennessä laminointilaitteen läpi.

LEITZ iLAM: PERFECT LAMINATION. NO MATTER HOW YOU DO IT.

Share via:

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form