Logo Staples

Leitz iLAM: Täydellinen laminointi. Teet sitten mitä tahansa.

Share via:
Leitz

Laminoit mitä vain - täydellinen laminointi tuo positiivista vaikutusta työnkulkuun. Leitz iLAM laminointilaitteiden ansiosta voit odottaa ongelmatonta laminointia täydellisellä lopputuloksella, ei taskujen jumiutumista ja rikkoutuneita laitteita. Kaikki laitteet ovat helppokäyttöisiä, ei monimutkaisia asetuksia. Nopea esilämmitysaika sekä korkealuokkainen ja nopea laminointi auttavat sinua olemaan työssäsi tuottavampi!

iLAM Touch tuotesarja

Leitz iLAM Touch -sarja asettaa uudet laminoinnin standardit. Se edustaa täysin automaattisia ja erittäin nopeita, korkealuokkaisia laminointilaitteita ainutlaatuisella sisäänrakennetulla sensoriteknologialla, joka tunnistaa asiakirjan paksuuden ja valitsee automaattisesti parhaan nopeuden. Se laminoi  80 - 250 mikronin taskuja, tarvitsee vain yhden minuutin esilämmitysajan ja  A3 turbo S -malli laminoi A4-asiakirjan (80 mikronin tasku) jopa 10 sekunnissa! Lisäksi se sisältää automaattisen palautustoiminnon. Eli täydellinen intensiiviseen ammattikäyttöön. Sinun tulee tietää vain ON ja OFF!

iLAM Office tuotesarja

Leitz iLAM Office -laminointilaitteiden tyylikkään ohut ja kompakti kokonaisuus tekee ammattimaista jälkeä. Yhden minuutin esilämmitysajalla ne tarjoavat sinulle erittäin nopean laminoinnin – A4-asiakirjan (80 mikronin tasku) laminointi kestää vain 45 sekunttia. Ne sopivat  80 - 125 mikronin taskuille eivätkä tarvitse monimutkaisten asetuksien säätämistä.  iLAM Office -tuotesaja on täydellinen ammattimaista jälkeä haluavalle, joka laminoi säännöllisesti, mutta ei kuitenkaan päivittäin.

iLAM Home Office tuotesarja

Leitz iLAM Home Office -sarja kirkastaa minkä tahansa työpisteen ja se on täydellinen henkilöille, jotka työskentelevät kotona. Se on saatavilla neljässä häikäisevässä WOW-värissä – yhteensopiva ainutlaatuisen tyylisi sekä sisustusväriesi kanssa. Lisäksi Home Office -laminointilaitteet ovat erittäin monipuolinen ratkaisu, täydellinen työkäyttöösi tai henkilökohtaisiin tarpeisiisi. Niiden esilämmitysaika on vain kolme minuuttia ja ne sopivat  80 - 125 mikronin taksuille.

iLAM UDT taskut

Korkealuokkaiset iLAM UDT (unique direction technology) -taskut ovat täydellisesti yhteensopivat Leitz iLAM -laminointilaitteiden kanssa ja ratkaisevat kaksi tärkeintä laminoinnin yhteydessä olevaa ongelmaa: taskun virheellinen syöttö laitteeseen ja väärän lämpötilan asetus. Leitz iLAM -taskujen tavaramerkkinä olevat nuolet osoittavat oikean syöttösuunnan laminointilaitteeseen ja häviävät oikealla lämpötilallla laminoinnin jälkeen. Aina yhtä helppokäyttöinen ja täydelliinen lopputulos!

Share via:

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form