Logo Staples

Lue myös

Leitz Wow: Värien voima

Share via:
Leitz

Voivatko värit auttaa sinua olemaan terveempi ja tuottavampi? Southeast Missouri State yliopiston tekemä tutkimus osoitti, että lautasen väri voi vaikuttaa siihen kuinka paljon syöt. Osallistujat, joille annettiin punainen lautanen, söivät yleisesti ottaen vähemmän kuin henkilöt valkoiselta tai keltaiselta lautaselta.  

Värit voivat myös tehdä ihmeitä toimistossa, oli kyseessä sitten ympäristön muokkaaminen, mielialan kohottaminen tai jopa tuottavuuden lisääminen. Psychological Science oraganisaation mukaan, persoonallisuus paitsi omalla työpisteellä, mutta myös kotitoimistossa saattaa tuoda psykologisia etuja.

Ympäröi itsesi esimerkiksi kirkkaan värisilla valokuvilla tai piirrustuksilla sekä värikkäillä toimistotarvikkeilla luomaan enemmän omaa persoonallisuuttasi ja luottamusta työhön. Kun tunnet luottamusta työhösi, tuottavuus seuraa!

paperi, nykyaikainen, business, sisätiloissa, tyhjä, kukaan internet, ostokset, nainen, eristetty raita, pysty, perhe, tyylikäs, ihmiset, muoti desktop, rento, ostoksia, merchandise

Värikäs Leitz WOW tuotesarja

Erottaudu harmaasta massasta värikkäällä Leitz WOW tuotesarjalla. Kuusi väriä, erilaisia tuotteita ja lukematon määrä mahdollisuuksia personoimaan toimistosi. Valitse yksi eloisista, positiivisista ja energisistä väreistä - pinkki, sininen, oranssi, jäänsininen, violetti tai vihreä - ja varusta toimistosi mapilla, rengaskansiolla, laatikko- tai projektikansiolla, taskuilla, vetolaatikostolla, lomakelaatikoilla, lehtikoteloilla, paperikorilla, saksilla, nitojalla ja lävistäjällä tai erilaisilla muistikirjoilla ja säilytyslaatikoilla.

Sano näkemiin jokapäiväiselle harmaudelle! Voit ilmaista persoonallisuuttasi ja antaa työpisteellesi ainutlaatuisen kosketuksen ja tunteen Leitz WOW tuotesarjalla. Ja viimeisenä muttei vähäisempänä, tutkimus osoittaa, että työntekijät jotka voivat valita omat työpistetarvikkeet tuntevat olevansa levänneempiä – ja tekevät jopa 32% enemmän työtä!

UUTTA! Leitz WOW älykkäällä ominaisuudella

Esselten missio “Innovators in Organisation” on kestänyt jo yli sata vuotta. Kehitämme jatkuvasti uusia innovatiivisia ratkaisuja, jotka kattavat estetiikan ja uudet tarpeet. Leitz WOW tuotesarja laajentuu pian uusilla moderneilla kaksivärisillä työpistetuotteilla. Ja arvaatko mitä? Uudella kynätelineellä, jossa on sisäänrakennettu induktiivinen laturi älypuhelimille tai kynäpurkilla, joka tehostaa puhelimesi ääntä. Sopisiko tämä sinulle?

kuva, ei yksilö, design, business, vektori, perhe, symboli, raita, nuoli, graafinen, kuva, malli, internet, graafinen suunnittelu, kirja, nykyaikainen, merkki, kassa, muoto, eristetty
Share via:
Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form