Logo Staples

Mitä ajattelit laminoida tänään?

Share via:
  • Leitz

Laminointilaite ja laminointitaskut ovat olennainen työkalu missä tahansa toimistossa. Käyntikortit, nimilaput, puhelinluettelot ja ilmoitukset – mahdollisuudet ovat rajattomat. Laminointi suojaa likaa, nestettä ja kosteutta vastaan ja antaa alkuperäiselle työlle vahvuutta ja kiiltävän viimeistelyn. Leitz tekee laminoinnin nopeasti ja yksinkertaisesti. Jopa meidän kasvavassa digitaalisessa maailmassa, laminoiduilla merkeillä, asiakirjoilla ja muilla töillä on tärkeä rooli. Mitä sitten valitsetkin laminoitavaksi – pysäköintimerkit, viikkosuunnitelmasi, henkilökortin tapahtumaan, mitä tahansa – se kestää kauemmin, on suojattu lialta ja kosteudelta sekä on uudelleen käytettävissä ja helppo pitää puhtaana.   

Ammattimainen nopeus, ammattimainen lopputulos
Leitzin innovatiiviset iLAM laminointilaitteet ovat intuitiivisia, käteviä ja vaivattomia. Ne ovat suunniteltu tarjoamaan sinulle korkealaatuisen ja nopean yhdistelmän täydellisellä lopputuloksella. Lisäksi kaikki iLAM laitteet ovat energiatehokkaita ja sammuvat automaattisesti 30 minuutin käyttämättömyyden jälkeen.

Kestävä ja luotettava Leitz iLAM Office lamiointilaite, saatavilla joko A4 tai A3 koossa, tarjoaa ammattimaisen lopputuloksen ja miellyttävän tyylikkään kokonaisuuden. Tarvitsee vain yhden minuutin esilämmitysajan, tämä laite tuo nopean laminoinnin käden ulottuville. Se sopii  80 ja 125 mikronin taskuille, eikä vaadi monimutkaisia asetuksia – poistaa ylimääräisen vaivan ja tarjoaa jatkuvasti täydellisen lopputuloksen. 

UDT:n ansiosta ei enää jumiutumista!
Leitz iLAM Office laminointilaitteet ja  Leitz iLAM taskut Unique Direction Teknologialla (UDT) ovat tehty täydellisyys mielessä! UDT ominaisuus on sisäänrakennettu iLAM taskuihin poistamaan laminoinnin yhteydessä tapahtuvia yleisimpiä ongelmia.

Ennen laminointia, iLAM taskussa selkeästi näkyvät UDT nuolet varmistavat taskun oikean syöttösuunnan, aina. Väärin syötetty tasku on suurin syy huonolaatuiselle laminoinnille. Lisäongelmia tuovat väärät lämpötila-asetukset. UDT ratkaisee myös tämän, taskussa olevat nuolet häviävät automaattisesti oikeassa lämpötilassa. Mikäli käytät muita laminointilaitteita kuin iLAM ja nuolet näkyvät edelleen, syötät vain taskun uudelleen kunnes merkit  ovat hävinneet. Näin voit olla varma, että asiakirjasi on täysin suojassa.

LEITZ iLAM: PERFECT LAMINATION. NO MATTER HOW YOU DO IT.

Share via:

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form