Logo Staples

MOTIVAATION VOIMA

Share via:
  • Post-it

"Jokaisella meistä on ideoita. Tänäänkin mieleesi on voinut jo tulla useampia. Todellinen haaste onkin ideoiden toteuttaminen varsinkin, kun elämme niin nopeasti muuttuvassa maailmassa. Usein ideat kuitenkin unohtuvat ajan puutteen vuoksi tai koska keskittyminen herpaantuu.

Post-it®-tuotteet ovat edistäneet luovuutta jo 35 vuoden ajan. Oli kyse sitten pienestä projektista tai suuresta organisaatiosta, tuotteidemme avulla ideoiden toteuttaminen onnistuu.

Seuraavat vinkit auttavat ajatusten toteuttamisessa:

Kirjoita se muistiin
Ideat unohtuvat nopeasti. Joskus voi olla vaikeaa ehtiä kirjoittaa ajatus paperille.

Mutta kun kirjoittaa ajatuksen muistiin, siihen tulee keskityttyä enemmän, ja se selkeytyy paremmin kuin pelkällä ajattelulla. Tutkimukset ovat osoittaneet, että ideat toteutuvat 42 % suuremmalla todennäköisyydellä, kun ne kirjataan ylös.* Tarvitset siis nopean, helpon ja luotettavan tavan siihen.

Post-it®-lapuilla teet kaikki merkinnät nopeasti. Lappuja saa eri värisinä ja kokoisina, ja niihin voit kätevästi kirjoittaa mitä tahansa muistiin. Lisäksi tarralappuja on helppo pitää esillä. Muisti kun voi joskus olla hyvä, mutta lyhyt.

Aivoriihen aika
Yksi merkittävä tekijä, jolla voi säilyttää motivaatiota, on kertoa ideoistaan muille. Eikä ole parempaa tapaa yhteiseen työskentelyyn kuin tiimin aivoriihi. Uudet lähestymistavat voivat tehdä hyvästä ideasta loistavan.

Post-it®-luentotaululehtiön suurelle paperille voi kirjoittaa useampi henkilö samaan aikaan. Välitön palaute. Positiivista, yhteishenkistä työympäristöä voi ylläpitää sillä, että kaikki saavat osallistua uusien ratkaisujen löytämiseen.

Kaipaatko jotain hienompaa? Käytä Agile/Scrum-mallia. Näin voit jakaa idean tai projektin useampaan moduuliin, joita voidaan testata. Kokoa pieni tiimi, joka koostuu projektin tärkeimmistä henkilöistä, jotka tapaavat säännöllisesti. Jokainen tiimin jäsen käyttää erilaisia Post-it®-lappuja, jotka jaetaan toimintojen ja ominaisuuksien mukaan erillisiin otsikoihin, kuten ""Tee"", ""Työn alla"", ""Tarkistettava"" tai ""Valmis"".

Kukin jäsen vastaa oman alueensa toiminnoista tai ominaisuuksista. Kun idea tai projekti etenee, jokainen voi siirtää omia Post-it®-lappujaan otsikosta seuraavaan, aina Valmis-otsikkoon asti. Helppoa!

Mielikuvan luominen
Mielikuvien luominen on erinomainen tapa lisätä motivaatiota. Sen avulla voi muuttaa ideat todeksi.

Idean havainnollistaminen auttaa painamaan sen mieleen. Kuvat, hahmotelmat ja muodot auttavat keskittymään.

Halusit sitten kartoittaa uutta prosessia värikoodien avulla tai hahmotella uutta ideaa luovilla piirustuksilla, Post-it®-lappujen avulla onnistut tuomaan ajatuksesi esille.

Tukeminen
On hetkiä, jolloin tarvitsemme rohkaisua joko itseltämme tai muilta. Aina ei ole helppoa nähdä metsää puilta ja pienet yksityiskohdat vievät kaiken huomion.

Post-it®-lapuilla voi liimata motivaatiolauseen tai mukavan viestin lähes mihin vain. Pienillä motivoivilla sanoilla voimme muistuttaa itseämme työmme merkityksestä.

Idean toteuttaminen on hauska ja dynaaminen prosessi. Edessämme on aina ylä-ja alamäkiä, yllättäviä menestyksiä sekä odottamattomia vaikeuksia. Voi olla vaikeaa pysyä aina motivoituneena.

Mutta näitä muutamia helppoja tekniikoita käyttäen pystyt seuraamaan ideasi toteutumista. Se on sen arvoista. On hienoa nähdä, kun oma idea toteutuu. Se on myös todiste siitä, että voimme vaikuttaa tähän maailmaan ympärillämme.

Post-it®-tuotteet tarjoavat täydelliset työkalut motivaation ylläpitämiseen. Niillä voit jakaa, siirtää ja liimata viestejä maailmalle.

Share via:

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form