Logo Staples

Lue myös

Organisointi on nyt ART!

Share via:
Elba

Uusi ELBA ART -kokoelma: ammattimainen arkistointiratkaisu, jossa laatu ja tehokkuus yhdistyvät elegantilla ja modernilla tavalla. Järjestä työsi tyylikkääsi.

Olet vuoden päättyessä loppusuoralla, ja haluat saavuttaa asettamasi kunnianhimoiset tavoitteet. Sinulla ei ole aikaa hukattavaksi tavoitteiden saavuttamiseksi. Nyt tehokas organisointi on avainasemassa!

Ikävä ja toistuvaa työtä vaativa arkistointi on tärkeä, mutta rajoittava tehtävä. Arkistoitavan materiaalin kertymisellä on haittansa: yksittäisen asiakirjan epätoivoista etsimistä tai liiallisen tietomäärän vyöry. Nämä haitat voivat aiheuttaa stressiä ja viedä ajatuksesi pois tärkeämmistä asioista. 

Kuinka voit yhdistää työn ja huvin, ja tehdä arkistoinnista miellyttävämpää ja työpaikastasi virikkeellisemmän?

Kiitos uuden Elba ART -kokoelman!

Erottaudu joukosta ja lisää tehokkuuttasi työssä käyttämällä toiminnallisia, laadukkaita ja esteettisiä ratkaisujamme. 

Kiiltäväpintainen ja elegantisti kohokuvioitu ART ilmentää mustan tai valkoisen värisenä voimakasta identiteettiä – ehdottomasti modernia, mutta silti ajatonta.

Sen materiaalit kestävät aikaa ja sen läpinäkymättömyyden ansiosta voit piilottaa sisällön ja varmistaa luottamuksellisuuden sekä siistin esittelyn missä tahansa tilanteessa.

Jokaiselle on olemassa oma, ihanteellinen ART-ratkaisu:

  • Elastinen kansio: kevyt, helppo kuljettaa. Elastinen hihna nopeaa avaamista varten.
  • Boxing-kansio: suuri kapasiteetti (SP25mm: 200 arkkia /SP40mm: 300 arkkia). Ergonominen peukaloreikä. Painonappikiinnitys.
  • A4-kansiot: SP20mm, joustava ja kompakti, pieni kapasiteetti. SP40mm, kovakantinen suuren kapasiteetin säilyttämistä varten (250 arkkia) pystysuunnassa käytettäväksi. Oikea toimistotuote asiakirjojen tarkastelua, uudelleenjärjestelyä ja lajittelua varten (käyttämällä jakajia).
  • Esittelykansiot: Kompakti all-in-one -tuote mappien korvaajaksi. Sileät taskut, joissa avautuvat kulmat asiakirjojen helppoa asettamista varten. Saatavana 20, 40 tai 60 asiakirjataskulla.
  • Lajittelija: asiakirjojen erottelemiseksi 12 osioon. Väliaikainen jaotteluosio lopussa.


Organisointi on nyt ART!

Näytä, eristetty, tyhjä, asiakirja, pesu, business, ei henkilö, kirjanen, tyhjä, paperi, office, teline, niteen, tiedot, laitteet, tyhjä, magazine, laatikko, kansi, turvallisuus
ei henkilö, eristetty, tyhjä, tyhjä, tyhjä, alumiini, doorknob, kirjallisuus, luettelo, paperi, design, kauppatavaraa, ovi, kahva, muovia, tiedot, kirjallisuus, salassa, teräs, laitteet
kuva, vektori, eristetty, sivun, tyhjä, niteen, ei henkilö, laitteet, business, grafiikkaa, kirja, tyhjä, päiväkirja, kierre, paperi, eristyksissä, suunnittelu, huomautus, koulutus, raita
sisätiloissa contemporary, huonekalut, tuoli, sohva, huone, perhe, istuin, sisustus, ikkuna, nojatuoli, comfort, Huoneisto, luxury, taulukon sisällä ei ole henkilö, lamppu, house, modern
Share via:
Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form