Logo Staples

OXFORD International, ihanteellinen liikekumppani järjestyksestä pitäville johtajille

Share via:
  • Oxford

Johtajan vaativaan elämäntyyliin tarvitaan muistiinpanoväline, joka auttaa suoriutumaan työstä nopeasti ja tehokkaasti. Oxford on luonut International-tuoteperheen, jossa kaikki suorituskykyratkaisut on suunniteltu johtajien ja päälliköiden erikoistarpeita ajatellen.

Paljon matkustamista sisältävä työ merkitsee paljon aikaa poissa toimistosta. International notebookit ovat kevyitä ja kestäviä ja siksi täydellisiä liikematkustajille. Yrityksenne avainhenkilöt pystyvät säilyttämään ammattimaisen otteensa kiireisinäkin aikoina.

Organisointi ja järjestys ovat tärkeitä vaativan johtajan ominaisuuksia. Jokainen Internationalin osa-alue on suunniteltu antamaan johtajille vapauden työskennellä ja pysyä organisoituneena milloin ja missä tahansa. International on enemmän kuin pelkkä muistiinpanoväline, se tarjoaa ainutlaatuisen ratkaisun asiakirjojen hallintaan ja sisältää viivoitettuja sivuja, jotka varmistavat muistiinpanojen järjestyksen.

Internationalin eksklusiiviinen viivoitustyyli on suunniteltu muistiinpanojen organisointia ja tehostamista varten. Muistio sisältää otsikkorivin kokouksen aihetta ja päiväystä varten sekä kaksinkertaiset marginaalit ranskalaisia viivoja tai delegoitavia tehtäviä varten. Activebook ja Filingbook sisältävät molemmat tallennuslokeron irrallisille dokumenteille. Meetingbook ja Organiserbook sisältävät sisäänrakennetun kolmiosaisen kansion asiakirjojen turvallista säilytystä ja kuljetusta varten.

ACTIVEBOOK
Johtohenkilönne ovat aina liikkeellä ja tarvitsevat siksi muistion, joka on yhtä joustava kuin hekin ovat.

Activebookin vahvat kannet takaavat, että se kestää pitkään käytössä. Muistiinpanoja ja asiakirjoja voi hallita tallennuslokeron avulla. Uudelleensijoitettava jakaja osoittaa ensimmäisen puhtaan sivun.

FILINGBOOK
Projektityyppinen työskentely tarkoittaa pysymistä ajan tasalla monista eri asioista samanaikaisesti. Filingbook sisältää värikoodillisia sivuja ja kolme irrotettavaa jakajaa, jotka auttavat pitämään erillisten projektien muistiinpanot omana kokonaisuutenaan. Kiinteää jakajaa kirjan alussa voidaan käyttää myös asiakirjojen säilyttämiseen.

MEETINGBOOK
Onnistuneet kokoukset ovat huolellisen suunnittelun ja valmistelun tulos.

Meetingbook tarjoaa patentoidun ratkaisun, jonka ansiosta johtajanne saapuvat kokouksiin aina hyvin valmistautuneina. Irralliset muistiinpanot tai asiakirjat voi säilyttää kolmiosaisessa kansiossa. Joustavat kiinnityshihnat varmistavat sisällön pysymisen paikallaan kuljetuksen aikana.

ORGANISERBOOK
Organisointi on yksi tehokkaan johtajan avainominaisuuksista.

Organiserbookissa on kaksi päätoimintoa: järjestys ja säilytys. 6-osainen organisointikansio pitää asiakirjat järjestyksessä ja joustava 3-osainen kansio antaa lisäsuojaa irrallisena säilytettäville papereille.

NOTEBOOK CONNECT
Haluatko yhdistää käsin tehtyjen muistiinpanojen yksinkertaisuuden digitaaliseen tehokkuuteen tehokkaampaa työskentelyä varten? International Notebook Connect on ensimmäinen liikkeenjohdon muistio, jonka voit ladata älypuhelimeesi.

OXFORDIN uuden älypuhelinsovellus SCRIBZEEn kanssa yhteensopiva Notebook Connect on ihanteellinen muistio, jos teet muistiinpanoja mieluummin käsin, mutta haluat silti järjestää muistiinpanosi digitaalisesti tehdäksesi niistä hakuja ja täydentääksesi niitä milloin tahansa älypuhelimellasi.

Lataa SCRIBZEE ilmaiseksi App Storesta tai Google Play -kaupasta. Sovellus on monikielinen, ja se tunnistaa automaattisesti älypuhelimen kieliasetukset.

SCRIBZEE on ensiluokkainen muistiinpanojen hallintasovellus, joka yhdistelee älypuhelinteknologiaa neljän Notebook Connectin sivuille painetun nurkkamerkin avulla. Tämä tehokas ja suorituskykyinen teknologia on OXFORDin insinöörien kehittämä ja patentoima.

SCRIBZEE skannaa käsin kirjoitetut muistiinpanot automaattisesti tunnistamalla sivujen nurkkamerkinnät ja korjaa kuvan perspektiivin ja kontrastin. Tuloksena on terävä, kirkas ja luettava digitaalinen kopio muistiinpanoistasi, jonka voit käydä läpi tai tulostaa.

Skannaa, tallenna ja arkistoi kokousraportit, muistiinpanot ja tehtävälistat turvallisessa OXFORDin pilvipalveluratkaisussa. Voit käyttää muistiinpanojasi milloin ja missä tahansa kaikilla verkossa olevilla laitteillasi.

SCRIBZEEn avulla voit järjestellä, organisoida uudelleen ja editoida muistiinpanojasi. Aloita luomalla kansio tallentaaksesi jokaisen muistiinpanosi aiheen mukaan. Editointitoiminto mahdollistaa erillisten muistiinpanosivujen uudelleenorganisoinnin, sivujen järjestyksen muuttamisen tai virtuaalisen notebookin luomisen, joka sisältää muistiinpanot yhdestä projektista tai aiheesta. Voit myös rikastuttaa muistiinpanojasi älypuhelimesi kameralla ottamillasi kuvilla.

Voit jakaa muistiinpanosi helposti SCRIBZEEn avulla joko sähköpostitse, sosiaalisen median avulla tai käyttämällä muita älypuhelimesi viestintävaihtoehtoja, kuten Evernote-tuottavuussovellusta. SCRIBZEE mahdollistaa myös muistiinpanojen nopean ja helpon haun hakusanojen avulla, joten et hukkaa aikaa paperisten muistiinpanojen selaamiseen merkintöjen löytämiseksi.

Jos selvien tavoitteiden ja kunnianhimoisten haasteiden asettaminen on sinulle luonnollista, International-valikoima on ihanteellinen liikekumppanisi päämäärän saavuttamiseksi. Jokainen päivä asettaa liiketoiminnalle uusia haasteita – varmista menestyksenne valitsemalla oikeat työvälineet.

Share via:

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form