Logo Staples

Oxford International, ihanteellinen liikekumppanisi vuodelle 2016

Share via:
Oxford

Vaativaa elämäntyyliä viettävä johtaja tarvitsee muistiinpanovihkon, joka auttaa suoriutumaan työstä nopeasti ja tehokkaasti. Siksi Oxford on luonut International-tuotesarjan, jonka yksiin kansiin pakatut toimivat ratkaisut on suunniteltu johtajien erikoistarpeita ajatellen.

Työmatkojen täyttämä kalenteri tarkoittaa poissa toimistosta vietettyä aikaa. Kevyet ja kulutusta kestävät International –vihkot ovat täydellisiä liikematkustajan kumppaneita. Täpärissäkin paikoissa avainhenkilösi antavat aina ammattimaisen vaikutelman.

 

Järjestelmällisyys ja kurinalaisuus ovat tärkeitä vaativan johtajan ominaisuuksia. Kukin International-vihko tarjoaa ainutlaatuisen ratkaisun asiakirjojen hallintaan ja viivoitettuja sivuja varmistamaan, että muistiinpanot pysyvät järjestyksessä.

 

Kaikki International-sarjan ominaisuudet on suunniteltu varmistamaan johtajan työn vapauden ja järjestyksen milloin tahansa ja missä tahansa. Se on enemmän kuin pelkkä vihko, se on ihanteellinen liikekumppanisi.

ei henkilö, paperi, business, tyhjä, asiakirja, tyhjä, muistikirja, tyhjä, kirja, tiedot, sivu, office, organisaatio, pinot, pad, tiedot, nykyaikainen, niteen, valokopio, muistutus

Activebook
Johtohenkilösi ovat aina liikkeellä, ja he tarvitsevat vihkon, joka on yhtä joustava kuin hekin ovat. Activebook tarjoaa pitkän ajan kestävyyttä kulutusta kestävien kansiensa ansiosta. Muistiinpanoja ja asiakirjoja on helppo hallita  säilytystaskun avulla. Siirrettävällä sivunosoittimella merkitset ensimmäisen puhtaan sivun.

Meetingbook
Onnistuneet kokoukset ovat huolellisen suunnittelun ja valmistelun tulos.
Meetingbook tarjoaa patentoidun ratkaisun, joka varmistaa, että johtajasi saapuvat kokouksiin aina hyvin valmistautuneina. Irralliset muistiinpanot tai asiakirjat voi säilyttää 3-osaisessa kansiossa. Joustavat kiinnityshihnat varmistavat, että sisältö pysyy paikoillaan kuljetuksen aikana.

paperi, business, asiakirjan, ei henkilö, tiedot, laptop, koulutus, kirja, tietokoneen, tiedot, kirja, office, sivu, teknologia, notebook, koostumus, internet, kirjoittaminen, tutkimus, koulu
ei henkilö, kirja, kirja, kirja, koulutukseen, Kirjasto, asiakirjan, pinot, kirjallisuus, sivu, tietoja, office, tiedot, tietoa, tyhjä, järjestö, koulu, viisautta, jotta

Organiserbook
Järjestys on yksi tehokkaan johtajan avainominaisuuksista. Organiserbookilla on kaksi päätehtävää: papereiden erottelu ja säilyttäminen. 6-osainen organisointikansio pitää asiakirjasi järjestyksessä ja joustava 3-osainen kansio antaa lisäsuojaa irtopapereiden säilyttämiselle.

Tulossa pian
Käsin kirjoitetut muistiinpanot voi nyt saumattomasti muuntaa digitaalisiksi tiedostoiksi Oxfordin uusien, sovelluskäyttöisten International Notebook Connectin ja Smart Charts-vaihtolehtiöiden avulla. Tallenna muistiinpanosi mobiililaitteella, tallenna PDF-tiedostona ja jaa. Helposti ja nopeasti.

Business, mies, nainen, office, ICT, tiimityö, Puhelin, aikuinen, viestintä, ihmiset sisätiloissa, contemporary, tietokone, yksityiset, yhteys, laptop, menestys, yhdessäoloa, kirja
Share via:
Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form