Logo Staples

Lue myös

Oxford notebooks. Aloita työpäiväsi upeasti

Share via:
Hamelin

Kun haluat työpaikallasi pitää asiat järjestyksessä tai haluat tehdä työpaikasta hauskemman, Staplesilla on kaikki tarvitsemasi Oxford notebook -muistikirjat.

OXFORD INTERNATIONAL – ARVOKKAIN LIIKEKUMPPANISI

Vaativaa elämäntyyliä viettävät johtajat tarvitsevat muistikirjan, joka auttaa heitä tekemään työnsä nopeasti ja tehokkaasti. Siksi Oxford on luonut suorituskykyisen, johtajille suunnitellun all-in-one International-sarjan.

 

  • ACTIVEBOOK on pitkään kestävä muistikirja, kiitos sen kulutusta kestävien kansien. Muistiinpanot ja asiakirjat säilyvät A4+ -kokoisessa taskussa. Uudelleen asetettava jakaja osoittaa ensimmäisen tyhjän sivun.
  • MEETINGBOOK on patentoitu muistikirjaratkaisu, joka varmistaa, että saavut hyvin valmistautuneena kokouksiin
  • ORGANISERBOOK on 6-osainen lajittelukansio, joka pitää asiakirjasi järjestyksessä ja taipuisa 3-osainen kansio tarjoaa lisäturvaa irrallisten papereiden säilytykseen.

 

OXFORD OFFICE MY COLOURS – LISÄÄ VÄRIÄ TOIMISTOOSI

Hyvä järjestys auttaa sinua valmistautumaan hyvin ja pitämään ohjat käsissäsi. My Coloursin avulla lisäät väriä toimistoosi ja nautinnollista sisältöä työpäivääsi.

Office My Colours

Läpikuultavasta polypropyleenista valmistettu Office My Colours -muistikirjat antavat paljon vastinetta rahalle. Ne näyttävät upeilta, ja lisäksi ne kestävät kulutusta. Kuten kaikki Oxford notebook -muistikirjat, ne sisältävät hienoa erikoisvalkoista 90 g/m² Optik-paperia sekä siirrettävän kirjamerkin, joka osoittaa ensimmäisen tyhjän sivun.

UUTTA - OXFORD SMART CHARTS

Ota enemmän irti kokouksista ja tee kokousten loppuyhteenveto. Käsin kirjoitetut muistiinpanot voit nyt muuntaa saumattomasti digitaalisiksi tiedostoiksi Oxfordin uuden sovellusvalmiin Smart Charts -lehtiötaulun ja PowerChart-appsin avulla. Ota vain kuva muistiinpanoista mobiililaitteellasi, tallenna pdf-tiedostona ja jaa.

Share via:
Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form