Logo Staples

Lue myös

Palaamassa töihin kesäloman jälkeen? DYMO® on apunasi!

Share via:
Dymo

Toimistotyössä vastuualueeseesi kuuluu monia eri tehtäviä, ja nautinnollisen kesäloman jälkeen töihin palaaminen voi tuntua siltä, että tekemistä on paljon, mutta keinot vähissä.

DYMO auttaa sinua järjestämään toimistostasi tuottavamman ja tehokkaamman. Siten saat työt tehtyä helposti:

  • Säästä aikaa ja energiaa: Siisti, hyvin järjestetty toimisto voi lisätä tehokkuuttasi, ja sieltä sinä ja työtoverisi löydätte kaiken tarvitsemanne heti.
  • Paranna tiimisi henkeä: Epäjärjestyksestä seuraa monesti stressiä, joten merkitsemällä ja järjestämällä työpöytätilasi ja toimistotarvikkeesi, kuten nitojan, kansiot ja mapit, otat askeleen lähemmäs vähemmän stressaavaa elämäntapaa.
  • Tee työpaikastasi turvallisempi: Kun merkitset tietotekniset laitteet, kaapelit ja johdot, ne ovat nopeasti ja helposti tunnistettavissa. . Ongelmatapauksessa löydät oikean tavaran nopeasti, vaikka se olisi ollut syrjässä jonkin aikaa.
koulutus, koulun, ei henkilö, tutkimus, kirja, tietoa, tiedot, paperi, business, Kirjasto, kirjallisuus, tietojen, college, yliopisto, vaaka, tiedot, asiakirjan, tutkimus, kasa, pinot

Säästä aikaa ja energiaa: Siisti, hyvin järjestetty toimisto voi lisätä tehokkuuttasi, ja sieltä sinä ja työtoverisi löydätte kaiken tarvitsemanne heti.

Paranna tiimisi henkeä: Epäjärjestyksestä seuraa monesti stressiä, joten merkitsemällä ja järjestämällä työpöytätilasi ja toimistotarvikkeesi, kuten nitojan, kansiot ja mapit, otat askeleen lähemmäs vähemmän stressaavaa elämäntapaa.

Tee työpaikastasi turvallisempi: Kun merkitset tietotekniset laitteet, kaapelit ja johdot, ne ovat nopeasti ja helposti tunnistettavissa. . Ongelmatapauksessa löydät oikean tavaran nopeasti, vaikka se olisi ollut syrjässä jonkin aikaa.

eristetty laitteet, muovi, ei henkilö, tekniikka, Näytä, power, business, elektroniikka, moderni, nykyaikainen, teollisuuden, lasitettu, koneet, turvallisuus, turvallisuuteen, numero, laite, menestys

Tietokoneen ääressä ollessasi LabelWriter TM 450 Turbo tulostaa postitus-, lähetys- ja viivakooditarrasi ja nimilappusi ilman arkkitarrojen jätteitä ja vaivaa – voit tulostaa tarkkoja määriä vaivatta. Voit jopa kustomoida tarroja PC- tai Mac®*-tietokoneella. 

Tutustu DYMOn laajaan valikoimaan. Se käsittää yli 20 nauhaväriä, -kokoa ja -materiaalia, joiden avulla tilojen ja tavaroiden merkintä ja järjestäminen on helppoa.

Haluatko säästää aikaa ja saada aikaan pieniä ihmeitä, joilla voi olla suuri vaikutus liiketoimintaasi? DYMOlla on juuri oikea ratkaisu sinua varten!

*Yhteensopiva Windows® 7:n tai uudemman käyttöjärjestelmän sekä Mac OS® X v10.8:n tai uudemman käyttöjärjestelmän kanssa.

*Microsoft ja Windows ovat joko Microsoft Corporationin rekisteröityjä tavaramerkkejä tai tavaramerkkejä Yhdysvalloissa tai muissa maissa. Mac ja OS X ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

Share via:
Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form