Logo Staples

Pieniä vinkkejä työtehokkuuden parantamiseen

Share via:

Stressiltä on vaikea välttyä kokonaan yhdelläkään toimialalla. Sitä voivat aiheuttaa niin deadlinet, uusien asiakkaiden kosiskelu kuin viikon työvuorikin. Tehokkuuden parantaminen saattaa lievittää stressiä. Siksi kokosimme muutaman vinkin, jotka voivat auttaa tehostamaan toimiston toimintaa.

sisätiloissa pöytä, huonekalut, nykyaikainen, ei henkilö, huone, perhe, Työpöytä sisällä, business, paperi, tuoli, office, puu, talo, moderni, Huoneisto, kannettava tietokone, tyhjä, paikka

Paneudu järjestelmällisyyteen

Vilkas ja sotkuinen ympäristö voi lisätä stressiä. Jos toimiston kaikilla tasoilla lojuu mappeja, laatikoita ja papereita, vaikutelma on kaaosmainen ja kulloinkin haluttujen tietojen löytäminen voi olla vaikeaa.

Käy aluksi läpi kaikki asiakirjat, arkistoi niistä tarpeelliset ja syötä silppurille sellaiset, joita ei tarvitse säilyttää paperimuodossa. Hanki uusi arkistointijärjestelmä, jossa paperit pysyvät järjestyksessä. Huomioi arkistointituotteita ostaessasi myös niiden vaikutus toimiston ulkonäköön – hyödynnä tilaisuus tehdä työympäristöstä persoonallisempi ja miellyttävämpi.

Voit auttaa työntekijöitä pitämään työpisteensä siistimpinä hankkimalla tyylikkäitä toimistotarvikkeita, kuten CEP Pro Gloss -paperilokerikkoja sekä värikkäitä kansioita ja mappeja.

Pidä tarvittavat työkalut käden ulottuvilla

Kynien, paperin ja muistivihkojen etsiminen on turhauttavaa ajantuhlausta. Hanki toimistoosi täyttöpalvelusopimus, jolloin hyllyt täytetään säännöllisesti. Tällöin toimistotarvikekaapissa on aina riittävästi paperia, kyniä ja värikasetteja.

Laadukkaiden papereiden ja kynien käyttö on työntekijöille mukavampaa. Voit myös hankkia persoonallisia toimiston tarvikkeita osoituksena siitä, että arvostat heidän työpanostaan.

Tehokkuuden maksimoimiseksi myös muita pienempiä tarvikkeita, kuten Post-it-lappuja, on hyvä olla varastossa aina runsaasti.

Järjestä toimisto uudelleen

Myös toimiston järjestys ja sisustus voivat vaikuttaa tehokkuuteen. Kun paljon yhdessä töitä tekevät ihmiset istuvat lähekkäin, heidän työntekonsakin on sujuvampaa. Valoisa ja ilmava ympäristö voi piristää työntekijöitä ja parantaa heidän tuottavuuttaan – pidä siis huoli siitä, että kaihtimet ovat auki päivisin. 

Suuria vaikutuksia pienillä muutoksilla

Vähäpätöisiltäkin tuntuvat asiat voivat parantaa työntekijöiden motivaatiota ja toimia osoituksena siitä, että välität heistä. Tällaisia ovat esimerkiksi ilmaisen teen ja kahvin sekä hedelmien pitäminen tarjolla.  

Toimiston tehokkuuteen kannattaa siis paneutua. Sijoitukset alkavat tuottaa tulosta tuota pikaa.

Share via:

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form