Logo Staples

Pienillä muutoksilla merkittäviä vaikutuksia – tehosta ajankäyttöäsi MultiCopyn avulla

Share via:
Multicopy

Henkilöstä riippumatta vuorokausi on aina 24 tunnin mittainen. Miksi toiset kuitenkin saavat päivässä muita enemmän aikaan?  Ja miksi jotkut näyttävät aina olevan muita stressaantuneempia?   Vastaus löytyy ajankäytön tehokkaasta hallinnasta:  toiset osaavat tehostaa toimintaansa ja saavat paljon aikaan lyhyessäkin ajassa.

Käytä hetki aikaa ja mieti, miten voisit tehostaa ajankäyttöäsi. Voisitko tehdä heti joitakin muutoksia päivittäisiin rutiineihisi?

Muutosten ei tarvitse olla suuria. Pienilläkin muutoksilla voi olla merkittäviä vaikutuksia. Jos esimerkiksi pystyt säästämään viisi minuuttia päivittäisistä työmatkoistasi lähtemällä kotoa liikkeelle ja palaamalla kotiin 10 minuuttia normaalia aikaisemmin ruuhkien välttämiseksi, vietät autossa 50 minuuttia vähemmän aikaa viikossa ja lähes 40 tuntia vuodessa.  Voit myös kokeilla laatia 10 kohdan listan asioista, jotka sinun on tietyn päivän aikana tehtävä. Huomaat pian, että ajankäytön suunnittelu auttaa sinua saavuttamaan asettamasi tavoitteet. Voit muuttaa toimintaasi pikkuhiljaa, askel kerrallaan.

Pohdimme ajankäytön haasteita, kun kehitimme MultiCopy-paperin.  MultiCopy vähentää toimistotyöntekijöiden stressiä ja säästää aikaa. MultiCopy-paperia on tuotettu samalla paperikoneella jo lähes 40 vuoden ajan. Jotta paperihiukkaset eivät aiheuttaisi tukoksia tulostimessasi, jokainen arkki on imuroitu. Täydellisten tulosteiden varmistamiseksi MultiCopy-paperissa hyödynnetään ColorLok-teknologiaa, joka takaa musteen välittömän kuivumisen sekä ammattimaisen ja tarkan tulostusjäljen.  

Jos et vielä ole MultiCopy-käyttäjä, tee nyt yksi pieni valinta, jolla voi olla merkittäviä vaikutuksia. Tehosta ajankäyttöäsi MultiCopyn avulla.

teksti, business, typografisia, symboli, kuva, desktop, vektori, design, internet, merkki, pilvi, käsitteellinen, koulutus, kollaasi, abstrakti, resurssi, palvelu, World Wide Web, tutkimus, joukkue
sisätiloissa teen, sit, internet, tietokone, aikuinen, office, nainen, laptop, rentoutumista, paperi, teknologia, perhe, ikkuna, mies, business, yksityiset, kahvikuppi, nykyaikainen, dawn
Business, kuva, ei henkilö, paperi, finance, laatikko, square, vaurautta, lasitettu, eristetty, ostokset, vaakasuora, symboli, säästöt, rahaa, kauppatavara, menestys, muoto, kontti, onnea
Share via:
Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form