Logo Staples

Lue myös

Post-it®, Scotch® ja Command™ tuotteet tehokkaaseen töihin paluuseen

Share via:
Post-it

Ensimmäinen ajatus lomalta palattuasi saattaa olla kalenterin läpikäynti ja to-do-listan tekeminen. Post-it®, Scotch® and Command™ -tuotteet auttavat sinut nopeasti tehokkaaseen työskentelyyn.

Organisoi Post-it® Index -tuotteilla

Post-it® Index flag ja Post-it® Index tab -tuotteet auttavat sinua aikataulujen päivittämisessä, kansioiden järjestämisessä tai esimerkiksi tiedon nopeassa löytämisessä. Ne tarjoavat monia ratkaisuja tehokkaaseen työskentelyyn: päiväkirjan värikoodaukseen, korostamaan tiettyjä tärkeitä kohtia tai kansioiden nimeämiseen asioiden organisoimiseksi. Tutustu koko Post-it® Index flag ja Post-it® Index tab -valikoimaan ja vakuutut varmasti.

Scotch® Magic™ -teippi helppoon työskentelyyn. Scotch® Magic™ -teippiä on helppo ottaa teippitelineestä, se on näkymätön paperilla ja se tekee päivittäisistä askareistasi sujuvampia. Scotch® Magic -teippiin voit myös kirjoittaa ja halutessasi käyttää sitä etikettinä.

Post-it® Z-Note -viestilapputelineestä voit poimia muistilapun helposti.

Post-it® Z-muistilapputelineet saavat toimistosi näyttämään vakavasti otettavalta, muodikkaalta ja hauskalta. Voit valita monista saatavilla olevista Post-it® Z-Notes -viestilappu väreistä.

Post-it® Super Sticky -viestilaput ovat työkalu, jonka avulla työntekosi on tehokkaampaa. Valikoimissa on pienia ja suuria viestilappuja, tavallisia tai riveillä varustettuja, värejä canary yellow™ -perusväristä värikkäisiin vaihtoehtoihin. Post-it® Super Sticky -viestilappuihin voit kirjata itsellesi muistutuksia, To-Do-listoja tai muistioita. Ja erittäin vahvan liiman ansiosta voit kiinnittää viestilaput mihin ikinä haluat!

Command™ -tuotteet − ripusta poraamatta − poista ilman jälkiä

Unohda naulat, ruuvit ja nastat, Command™ -koukkujen avulla koristelet toimistosi nopeasti ja helposti, ilman pelkoa pintojen vahingoittumisesta!  Korkealaatuinen liima yhdessä vahvan taustan kanssa takaavat Command™ -koukkujen pysymisen hyvin paikoillaan erilaisissa pinnoissa, kuten maalatuissa pinnoissa, puupinnoissa, kaakeleissa jne. Ja kun poistat koukun, teet sen siististi ilman reikiä tai pintavaurioita. Tehosta työtilaasi Command™ -tuotteiden avulla.

Post-it®, Scotch® and Command™ -tuotteet tuovat mielenrauhaa ja auttavat sinua organisoimaan työsi paremmin. Ihastuttavat värit ja muotoilu tekevät työpisteestäsi raikkaan ja tehokkaan. Tee työstäsi helpompaa ja valoisampaa 3M™ -tuotteiden avulla.

Share via:
Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form