Logo Staples

Siisti toimisto pitää ajatukset järjestyksessä

Share via:
  • Edding

Voit pienellä vaivalla tehostaa työskentelyäsi ja tavoitteidesi saavuttamista. Olemme koonneet sinulle muutamia hyviä vinkkejä.

Hyvä järjestys perustuu järjestelmälliseen työnkulkuun
Epäjärjestys ja huono hallittavuus ovat projektien pahimpia vihollisia. Sama periaate koskee niin vastaanottotiskiä kuin yrityksen johtoa. Tekemällä pieniä muutoksia työpisteeseesi ja työvälineisiisi voit aloittaa muutosprosessin, joka lisää järjestystä ja tehokkuutta. 

Tämä koskee myös toimistotarvikkeiden hankintaa.  Tarvikeostosten tehokas suunnittelu, tilaaminen ja toimitus voivat parantaa liiketoimintaasi merkittävästi ja antaa tuntuvan kilpailuedun pitkällä aikavälillä.

Toimistotehtävien tehokkaaseen suorittamiseen tarvitaan apuvälineitä. Työntekijöillä pitää olla riittävästi tarvikkeita, jotta heidän ei tarvitse lainata niitä kollegoiltaan. Tämä vähentää henkilökunnan liikkumistarvetta ja lisää tuottavuutta. 

Arkistointi, indeksointi, muistiinpanojen tekeminen ja pöytäkirjanpito ovat osa-alueita, joilla oikea ratkaisu tulee eddingiltä. Yli 55 vuoden ajan edding on tarjonnut laajan valikoiman kirjoitus- ja merkintätuotteita, joiden avulla saavutat tavoitteesi ja päivität työpaikkaasi.

Lue vinkkimme, niin saat tietää, kuinka edding voi helpottaa merkittävästi työrutiinejasi ja lisätä tehokkuuttasi. 

Yksi näkemys samasta kokouksesta
Nykypäivän työympäristössä yrityksen menestys edellyttää tehokasta kommunikointia, koulutusta ja tiedonvälitystä. Johtohenkilöt ovat kuitenkin sitä mieltä, että 67 % kokouksista on ajanhukkaa. 

Yksi selitys näinkin suurelle prosenttiluvulle voi olla siinä, että kokousten aikana ihmiset puhuvat toistensa päälle. Tämän vuoksi kokouksen osallistujat tekevät usein eri johtopäätöksiä samasta keskustelusta. Jos vertaat myöhemmin osallistujien selostuksia, saatat luulla, että he osallistuivat eri kokouksiin. 

Ratkaisumme: Pyydä kokouksen osallistujia tekemään yhteenveto tärkeimmistä asioista valko- tai lehtiötaululle edding 360-/363- tai edding 380 -huopakynällä. Anna osallistujille jälkikäteen mahdollisuus nähdä tulokset digitaalisessa muodossa.

Edut kollegoillesi: 

• Tehokkaammat ja tyydyttävämmät kokoukset
• Vakiomuotoiset kokousasiakirjat 
• Parempi yhteishenki

Mitä jos huopakynän korkki jää vahingossa auki? eddingin cap-off-musteen ansiosta huopakynät ovat käyttövalmiita jopa muutaman päivän jälkeenkin. Kätevissä ja käytännöllisissä edding-huopakynissä on sisäänrakennettu taskupidike, joten ne ovat aina käden ulottuvilla – valmiina käyttöön spontaaneissa tai aikataulutetuissa kokouksissa.

Käytä selkeitä sisältömerkintöjä
Kaikissa toimistoissa on paljon muistilappuja ja paperikopioita. Vaikka toimistot ovat entistä suuremmassa määrin digitalisoituja, tulosteita ja kopioita riittää edelleen. Tiesitkö, että monissa toimistoissa noin 20 % tulosteista ja kopioista jää työntekijöiltä löytämättä huonojen merkintä- ja säilytystapojen takia? Jos joudut etsimään jotakin 15 minuuttia päivässä, se tietää yritykselle 2 500 euron menetystä 50 euron tuntipalkalla vuodessa työntekijää kohden.  Jos haluat välttyä paperivuoren alle hukkumiselta ja käyttää vähemmän aikaa etsimiseen, paperit kannattaa pitää hyvässä järjestyksessä. Merkitse asiakirjamapit ja -kansiot aiheen ja päivämäärän mukaan edding 2000C-, 400- ja 25 EcoLine -huopakynillä. Näin saat paremman yleiskäsityksen ja löydät asiakirjat vaivatta. Nopeasti kuivuvat, valonkestävät ja kulutuksenkestävät huopakynät auttavat järjestämään kaoottisimmankin työpöydän!

Värimerkinnät
Aina ei ole aikaa tehdä yksityiskohtaisia muistiinpanoja asiakirjoihin tai kansioihin. Värimerkinnät auttavat kuitenkin jäsentämään tekstiä. Kirjoita marginaaliin pieniä huomautuksia tärkeimpien kohtien tiivistämiseksi. Tämä auttaa muistamaan ne jatkossa. Vinkkimme: Korosta keskeiset kohdat eri väreillä ja aseta ne tärkeysjärjestykseen käyttämällä edding 345- ja edding 24 EcoLine -korostuskyniä.  Vähintään 90 % edding 24 -korostuskynän korkista ja säiliöstä on valmistettu uusiutuvista luonnonvaroista. Hankkimalla ympäristöystävällisiä toimistotarvikkeita voit osoittaa ajattelevasi ympäristöä. 

Omaksu järjestelmällinen asenne työhösi valitsemalla luotettavia ja kestäviä edding-tuotteita. Koettuasi tuotteidemme laadukkuuden edding on aina ykkösvalintasi.

Share via:

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form