Logo Staples

Toimiston perusasiat

Share via:
  • Legamaster

Lomakauden päätyttyä palaamme takaisin toimistoelämän rutiineihin. Jotta toimistomme olisi kuin toinen kotimme, on erittäin tärkeää, että meidän on mukava ja helppo olla toimistoympäristössämme. Yhä useammat yritykset pyrkivät luomaan parempaa työhyvinvointia työntekijöilleen. Jotkut tekevät radikaaleja muutoksia luodakseen onnellisuutta, ja toiset luovat hyvinvointia pienemmässä mittakaavassa. Kaikesta huolimatta kyseessä on trendi, jonka seurauksena työntekijät ovat terveempiä ja onnellisempia. Tapaustutkimus – Staples Business Advantagen tekemän tutkimuksen, "Hyvän työympäristön luominen ja edistäminen" (”How to create and promote a healthy workplace”), mukaan työhyvinvointiin panostamisen seurauksena voidaan

Mutta mikä on oleellista, jotta työympäristöstä saataisiin hyvä? Mitään oikeaa tapaa lisätä työhyvinvointia yrityksessä ei ole. Jokainen organisaatio voi valita oman toimintatapansa työntekijöiden näkökulmasta tarkasteltuna, eikä sen tarvitse olla monimutkaista. Pelkästään jonkin huonekalun lisääminen työympäristöön tai tietyn tuotteen käyttäminen jonkin prosessin helpottamiseksi voi vaikuttaa merkittävästi työntekijöiden hyvinvointiin. Seuraavassa on muutamia pienimuotoisia esimerkkejä.

Taukotila on tärkeä osa toimistoympäristöä. Se on paikka, jossa työntekijät kokoontuvat palautuakseen, rentoutuakseen ja virkistyäkseen. Staples Advantagen luomassa infograafissa kerrotaan, että ilmoitustaulu on yksi niistä kahdeksasta asiasta, jonka tulisi olla jokaisessa taukotilassa. Koska taukotila on sopivin paikka yrityksessä tuoda esille aloitteita, ilmoittaa yhteisötapahtumista jne., aktiivisessa toimistoympäristössä kovaa kulutusta kestävä valkotaulu on välttämätön näiden ideoiden ja tiedon välittämiseen. Erityisesti pitkäaikaiseen käyttöön soveltuvista ja kestävistä Legamaster-tuotteista löytyy kääntyvä Professional-valkotaulu, jossa on korkealaatuinen, naarmuuntumaton emaloitu pinta, joka kestää kaikki vahvan tiimin luomat järeätkin aloitteet. Koska kirjoituspintaa on kaksi kertaa enemmän kuin seinälle kiinnitetyssä valkotaulussa, ilmoitustaulun käyttötila tuplaantuu. Liikuteltavuuden ansiosta ideat voi kirjaimellisesti viedä mihin tahansa pieneen tai suureen tilaan organisaatiossa. Magic-Chart Notes -muistilappujen ja Legamaster-jakoteippien avulla kääntyvä valkotaulu muuntautuu helposti scrum-tauluksi, jolla on helppo hallita projekteja yhdessä.

Tapaustutkimuksen mukaan pelkästään työympäristön huonekalut eivät ole tärkeitä työhyvinvoinnin parantamiseksi vaan myös työmateriaalien puhtaus on tärkeää. Puhdas ympäristö parantaa työntekijöiden luovuutta. Kun uusi ja hyvä idea juolahtaa mieleen ja kun kävelee taulun luokse tuoreen ideansa kanssa, tekee mieli aloittaa välittömästi. Legamasterin puhdistussetti sisältää kaiken tarvittavan, jolloin taulu on helppo pyyhkiä puhtaaksi ja ideat säilyvät muistissa. Se on välttämätön jokaiselle valkotaululle, koska sillä voi varmistaa, että kaikki arvokkaat ajatukset päätyvät taululle ja välittävät sen myötä viestin kollegoille. Lisäksi puhdistussetti voidaan asettaa magneettiseen tarviketelineeseen, jolloin taulun puhdistus onnistuu hetkessä ja sinä voit keskittyä esitykseesi.

Niin kuin jokainen toimisto on omanlaisensa myös jokainen tilanne on erilainen. Legamasterin yli tuhannen tuotteen valikoimasta aina valkotaulujen lisätarvikkeista täydellisiin interaktiivisiin kosketusnäyttöihin löytyy ratkaisut mitä erilaisempiin tilanteisiin toimistossa.

Share via:

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form