Logo Staples

Toimiston perustarvikkeiden avulla teet työpäivistä tehokkaampia

Share via:
  • Post-it
  • Scotch

Kaikki tietävät, että työmäärän sujuva hallinta on tärkeää tuottavan ja stressittömän työpäivän kannalta. Usein aika voi kuitenkin olla kortilla viime hetken tapaamisten ja tiukkojen aikataulujen vuoksi, ja silloin järjestyksen ylläpitäminen voi olla haastavaa. Onneksi kiirettä voidaan myös helpottaa. 

Kun työpäivä jaetaan useaan pienempään työhön, tehtävät tuntuvat helpommin saavutettavilta. Voit keskittyä jokaiseen tehtävään täydellä teholla, minkä ansiosta työt etenevät nopeasti. Tässä kätevistä toimistotarvikkeistamme on suurta apua. Niiden avulla voit nopeuttaa toimintaasi, työskennellä tehokkaammin ja järjestää ja hallita työntekoasi jokaisen työpäivän jokaisena tuntina. 

Seuraavassa esitellään muutama esimerkki siitä, miten työpäivän selättäminen helpottuu toimiston perustarvikkeidemme avulla.

Perusasiat kuntoon
Post-it® Super Sticky -viestilappujen avulla päivän aikataulun suunnittelu on helppoa. Supervahvan liiman ansiosta voi liimata lappuja monenlaisille pinnoille, ja ne pysyvät varmasti kiinni niin kauan kuin haluat. Viestilaput ovatkin joka toimistoon kuuluva perustarvike, kun toimintaa halutaan tehostaa. Eri värien avulla voit priorisoida työtehtäviäsi, ja työn valmistuttua laput on helppo poistaa yksi kerrallaan. Pysyt selvillä töiden etenemisestä, näet helposti seuraavan tehtävän ja voit järjestää työvaiheita tarpeen mukaan. Viestilappuja saa viivoilla ja ilman, niitä on isoja ja pieniä ja niiden värit erottuvat selkeästi – nyt muistutuksesi, tehtävälistasi ja muistiosi huomataan takuuvarmasti.

Jos haluat lisää tunteja kiireisiin päiviisi, kannattaa kokeilla Post-it® Super Sticky Z-Notes -viestilappuja. Ne on suunniteltu nykyaikaisen työympäristön tarpeisiin, ja kätevän annostelijan ansiosta lappujen irrottaminen, kiinnittäminen ja täyttäminen onnistuu yhdelläkin kädellä. Lappuja on saatavilla monen tyylisinä, joten kaikkiin makuihin ja uusimpiinkin trendeihin löytyy varmasti sopiva malli. Useissa eloisissa väreissä saatavien Post-it® Z-Notes -täyttöpakkausten avulla voit tehdä sopivan värikartan jopa kaikkein kiireisimpien päivien avuksi.

Jätä jälkesi
Post-it® Flags- ja Post-it® Tabs -lappujen avulla pysyt tuottavan päivän vauhdissa. Laput ovat kirkkaita ja pieniä, ja niiden avulla työtehtävien järjestäminen on helppoa. Voit käyttää lappujen värikoodeja tehtävien priorisointiin kalentereissa, muistikirjoissa ja muissa muistiinpanovälineissä: punainen väri tarkoittaa kiireellistä, keltaisella merkattu tehtävä vaatii toimenpiteitä ja vihreällä voi m erkata muistutukset. Selkeän värikoodiston ansiosta säästät aikaa ja saat päivän tehtävät nopeasti valmiiksi.

Päivän edetessä voit seurata etenemistäsi poistamalla lappuja tai vaihtamalla niiden paikkaa – oman edistymisen näkeminen konkreettisesti tekee ihmeitä motivaatiolle ja lisää aikaansaamisen tunnetta.

Maaginen ote 
Scotch® Magic™ -teippi on pakollinen tarvike jokaiselle tehokkaalle työpaikalle. Rullassa sen pinta näyttää huurteiselta, mutta paperiin kiinnitettynä se muuttuu lähes näkymättömäksi. Teipin hellävaraisen mutta vahvan liiman ansiosta voit kiinnittää sen monta kertaa (jos mielesi muuttuu).

Mikä parasta, voit myös kirjoittaa muistiinpanoja teipin päälle, eli se soveltuu mainiosti paperisten dokumenttien ja raporttien kommentointiin. Teippiä saa sekä käsitelineissä (sopii liikkuvalle ihmiselle) että painavammissa toimistotelineissä. Joka tapauksessa teippi on tärkeä lisäys toimiston tarvikevalikoimiin.

Tutustu toimistotarvikevalikoimiimme ja katso itse, miten ne parantavat toimiston järjestystä ja tehokkuutta. On aika viedä tehtävälistat kokonaan uudelle tasolle.

Share via:

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form