Logo Staples

Työpaikan tilanne 2017

Share via:

Mitä tunteita työpaikkasi sinussa herättää? Viihdytkö siellä? Vihaatko sitä? Vähän molempia? Jos tunteesi työpaikkaasi kohtaan ovat ristiriitaiset, et ole yksin. Toinen Staples Business Advantage Workplace Index kyselytutkimus on juuri julkaistu ja sen tuloksissa todetaan mm., että valtaosa työntekijöistä on tuotteliaimmillaan toimistossa, vaikkakin he viettävät siellä yli 40 tuntia viikossa ja ovat alkaneet tuntea loppuunpalamisen oireita. 

Yhdistelmä on monimutkainen, mutta se antaa merkittäviä mahdollisuuksia työnantajille, työtilasuunnittelijoille, hankinnan ammattilaisille sekä muille yritysjohtajille. Vaikka etätyö ja muut joustavat työtavat ovatkin yleistymässä, työntekijät ovat silti tuotteliaimpia toimistolla työskennellessään. Mutta onko työtilat suunniteltu työtehoa tukeviksi?

sisätiloissa, business, mies, nainen, office, ihmiset, eteinen, aikuinen, aulassa sijaitsevassa lentokentän yrityksen sisällä, huoneessa, matkatavarat, city, Kokous, pohtia, mall, ryhmä

"Tutkimustulosten mukaan on selvää, että työntekijät ovat tyytyväisimpiä työympäristöissä, jotka on suunniteltu heidän tarpeensa ja hyvinvointinsa huomioon ottaen. Hyvin suunnitellut työtilaratkaisut lisäävät henkilöstön tehokkuutta ja tyytyväisyyttä, mikä heijastuu suoraan yrityksen tulokseen", kertoo Neil Ringel, Yhdysvaltojen Staples Business Advantagen varatoimitusjohtaja.

Tutkimustuloksissa näkyy myös, että työnantajilla on mahdollisuus lievittää työntekijöiden korkeaa stressitasoa. “Tutkimus osoittaa, että organisaatioilla on nyt todella hyvä tilaisuus muuttaa työympäristönsä sellaisiksi, että työntekijät tulevat sinne mielellään”, sanoo The Future of Work -kirjan kirjoittaja, Futuristi ja Future Work Community -yhteisön perustaja Jacob Morgan.

Miten muuten työnantajat voivat auttaa?

Tämän vuoden Workplace Index -tutkimus sisälsi useita kiinnostavia löydöksiä, joihin perehdymme seuraavan vuoden aikana syvällisemmin. Pyrimme näin paljastamaan asiantuntijatietoa siitä, mitä työpaikka merkitsee tämän päivän työntekijöille, sekä kertomaan, miten johtajat voivat muovata työpaikkaansa paremmin liiketoimintaansa palvelevaan muotoon.

Lisätietoa saat lataamalla täyden Workplace Index -raportin..

Share via:

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form