Logo Staples

Varmista, että asiakirjasi erottuvat joukosta

Share via:
  • Gbc

Asiakirjojen viimeistelytekniikat, kuten laminointi tai sitominen, ovat hyviä tapoja muuttaa pino paperia siistiksi ja ammattimaiseksi kirjaseksi tai julisteeksi. Joskus viimeistelyä pidetään aikaa vievänä ja liian monimutkaisena henkilöille, jotka eivät ole tottuneet tarvittavien laitteiden käyttöön. Kuitenkin yksinkertaisella sidotulla ja laminoidulla asiakirjalla voi olla huomattavasti vaikutusta. 

Esitä tiedot ammattimaisesti
Vaikka elämmekin digiaikaa, fyysisillä asiakirjoilla on edelleen merkitystä. Kun kokouksessa esitetään tietoja, painettu kirjanen antaa hyvän ensivaikutelman millä tahansa toimialalla. Jos kyseessä on esimerkiksi mainostoimisto, sidottujen ja laminoitujen paperiversioiden käyttö tärkeän markkinointitilaisuuden aikana tuo ammatillista kilpailuetua ja vahvistaa brändin imagoa. Rahoitusalan yrityksissä esitettävien tietojen jakaminen paperilla on välttämätöntä, jotta asiakkaat voivat tutustua tarkemmin keskustelun aiheena oleviin taulukoihin ja kaavioihin. Asianajotoimistoissa laminointikone ja sidontalaite ovat olennaisia välineitä tapaustietoja esitettäessä ja suojattaessa tärkeitä, arkistoitavia asiakirjoja. 

Asiakirjan viimeistelyn muistilista GBC:n mukaan 
Kun nyt tiedämme, miksi asiakirjojen ulkonäön huolittelemiseen kannattaa varata ylimääräistä aikaa, tässä on kätevä tarkistuslista tulostetun asiakirjan viimeistelystä: 

·  Mihin asiakirjaa käytetään?
Asiakirjan käyttötarkoitus yleensä määrittää, millä tavalla se kannattaa laminoida tai sitoa. Mieti myös sitä, miten kauan asiakirjan pitäisi kestää.

·  Millä tavalla asiakirja kannattaa sitoa?
Jos sidottava asiakirja edellyttää turvallisuutta, kuten ehdotukset tai liikemuistiot, paras sidontamateriaali on metallikierre. Kouluissa kampasidontalaite on parempi vaihtoehto, koska se on erittäin kustannustehokas ja sillä voi sitoa suuria määrä kirjasia nopeasti ja helposti.

·  Mikä on paras laminointivaihtoehto asiakirjalle?
Taskulaminointilaitteet ovat erinomainen tapa antaa kuvaamataidon töille siisti loppusilaus kouluissa. Rullalaminointi sopii paremmin ammattikäyttöön, sillä sen avulla voidaan luoda hyvännäköinen asiakirja lyhyessä ajassa. Käyttömäärä määrittää laminointilaitteen koon.

·  Kaipaako asiakirja viimeistelyä?
Kun olet loihtinut asiakirjasta ammattimaisen, muista tarkistaa kaikki sivut virheiden varalta. Varmista sivujen olevan samankokoisia siistimällä sivut saksilla tai leikkurilla.

Vuonna 2017 GBC täyttää 70 vuotta. GBC on toimittanut vuodesta 1947 lähtien huippuluokkaisia asiakirjojen viimeistelyratkaisuja eri toimialoille. GBC varmistaa, että kaikilla yrityksillä on tarvittavat työkalut ammattimaisten ​ja siistien kokousmonisteiden luomiseen, mikä auttaa yrityksiä kaikkialla maailmassa tekemään vaikutuksen kokouksissa ja liikeneuvotteluissa. Saat lisätietoja GBC:stä ja voit tutustua työpaikallesi parhaiten sopiviin sidonta- ja laminointilaitteisiin käymällä GBC:n verkkosivustolla tai seuraamalla tunnistetta @gbceurope Twitterissä.

Share via:

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form