Logo Staples

Viisi vinkkiä liiketoiminnan parantamiseen vuonna 2018

Share via:
staples

Näin uuden vuoden käynnistyessä yritykset pyrkivät löytämään uusia keinoja, joilla menestyä ja parantaa tuottavuutta, mutta mistä kannattaa aloittaa? Nyt on aika tarttua toimeen ja ottaa käyttöön uusi innovatiivinen lähestymistapa toimistotyöskentelyyn ja työn organisointiin. Lue alta lisää siitä, miten voit tehostaa liiketoimintaasi.

symboli, koulutukseen, ratkaisu, merkki, käsi, inspiraatiota, menestys, käsitteellinen, keksintö, luovuus, viestintä, saavutus, tiimityö, menestys, liitutaulu, ihmiset, vaihtoehto, kuvia, tulevaisuus

1. Varmista työvälineiden saatavuus 

Kun varmistat, että henkilöstölläsi on saatavillaan kaikki tarvittavat työvälineet, pidät työntekijäsi tyytyväisenä ja vähennät vaihtuvuutta. Tärkeiden toimistotarvikkeiden saatavuus takaa sujuvan liiketoiminnan. Kannettavien tietokoneiden, tablettien ja ohjelmistojen hinnat ovat nopeasti laskeneet ja pilvipalvelut mahdollistavat työnteon internetyhteyden välityksellä missä tahansa, joten yrityksillä ei ole enää mitään todellisia syitä käyttää liiketoimintaa jarruttavaa vanhentunutta teknologiaa. Tästä huolimatta 66 prosenttia kyselyymme vastanneista ilmoitti puutteellisten tai tehottomien laitteiden hidastavan työntekoa ja heikentävän tuottavuutta. 

2. Paranna tietoturvaa 

Nykyään yhä useampi yritys on siirtynyt kohti paperitonta toimintaympäristöä ja siten myös lisännyt tekniikan käyttöä. Nyt uuden vuoden alkaessa on siis viimeistään aika asettaa tietoturva etusijalle ja varmistaa, että kaikki yrityksen tietokoneet on asianmukaisesti suojattu. Jotta voit varmistaa järjestelmiesi tietoturvan ja suojan viruksia vastaan, on myös tärkeää kouluttaa työntekijöitä tunnistamaan verkkoympäristössä työskentelyyn liittyvät tietoturvariskit sekä pitää heidät ajan tasalla parhaista tietoturvakäytännöistä.  

3. Luo toimiva työympäristö

Harkitse avotoimistoon siirtymistä. Avotoimistot lisäävät yhteistyötä ja ideoiden jakamista sekä henkilöstön osallistumista ja sitoutuneisuutta. Jopa 70 prosenttia kyselyymme vastanneista ilmoitti, että toimistoympäristö, joka mahdollistaa vaivattoman ja tehokkaan yhteistyön kollegoiden kanssa, parantaa tuottavuutta. Lisäksi 39 prosenttia vastaajista katsoi, että avotoimisto on tärkeässä roolissa positiivisen työkulttuurin luomisen kannalta. 

4. Valitse oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin

Jos et halua menettää tärkeitä työntekijöitäsi, ota selvää, miten he pyrkisivät kehittämään työtään. Kyselyymme vastanneista 38 prosenttia ilmoitti tyytyväisyyden työtehtäviin ja työnimikkeeseen yhdeksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka varmistavat työntekijän uskollisuuden. Anna siis parhaille työntekijöillesi heille sopivat tehtävät ja palkkiot.

5. Muista myös kiittää 

Hyvästä työpanoksesta on aina muistettava antaa työntekijöille tunnustusta sekä henkilökohtaisesti että julkisesti, jotta he tuntisivat itsensä arvostetuiksi. Kiittäminen ei maksa mitään, ja 26 prosenttia vastaajista totesi kiittämisen kannustavan heitä tekemään parhaansa.

Share via:
Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form