Logo Staples

Antibakteeriset ja ergonomiset kalusteet SHERPAlta

Share via:

Koska epäsiistit pinnat ja ei-ergonomiset työpisteet vaikuttavat erittäin negatiivisesti työntekijöiden terveyteen ja myös tuottavuuteen, niin tarkoituksenmukaiset konttoritarvikkeet tulisi olla erittäin merkittävä asia yrityksille. Tehokkaalla bakteerien leviämisen torjunnalla on suuri merkitys yrityksen työntekijöiden sairastumisriskin hallintaan. Näin pidetään myös sairauksien aiheuttamista poissaoloista peräisin olevat kustannukset alhaalla ja häiriöt tuotannossa minimissä.

eristetty, tekniikka, ei henkilö, laitteet, business, lasitettu, teräs, muovi, vaurautta, desktop, teho, eristyksissä, Näytä, yhteys, sähkön, paperi, tiedot, symboli, portable, kuva

DURABLE valmistaa korkeatasoisia ja toimivia konttoritarvikkeita ja tuotannossa on useita selailutelineitä, jotka mahdollistavat terveellisen ja ergonomisen työpisteen.

Selailutelineet SHERPA® ja VARIO® antavat nopean ja helpon pääsyn tietokantoihin ja erilaisiin asiakirjoihin. Molemmissa systeemeissä käy paneelien vaihto nopeasti johtuen kätevästä paneelien kiinnitysmekanismista. Näitä DURABLEN informaatio- ja esittelytuotteita voi tilata joko pöytätelineinä tai vaihtoehtona seinään kiinnitettävät selailutelineet. Telineissä on sopivat paneelit, joista löytyy vaihtoehdot käytettäväksi sekä konttoreissa, teollisuudessa, keittiöissä, esittelytiloissa että monessa muussa paikassa. SHERPA® edustaa korkealuokkaista muovista tehtyä systeemiä, sen sijaan VARIO® on tehty käsitellystä metallista ja sopii erinomaisesti vaativiin käyttötarkoituksiin.

Löydä SHERPA® MOTION ergonomia: Sinkitty pallo yhdistää sulkeet paneelien seläkkeeseen ja tämä mahdollistaa 360 asteen pyörimisliikkeen. Tämän lisäksi lukukulmaa voi säädellä 25 asteesta 70 asteeseen. Tässä pyörivässä telineessä on 10 A4-kokoista SHERPA® paneelia ja sopii mainiosti moneen erilaiseen käyttötarkoitukseen: työpisteeseen, jossa joko istutaan tai seistään, jaettavaksi eri työpisteiden kesken tai yksinkertaisesti avuksi jokapäiväisiin työrutiineihin.

sisätiloissa sairaala, lääke, tietoa, huonekalut, terveydenhuolto, potilas, sisällä, ei henkilö, leikkaus, istuin, klinikka, lääketieteen, tuoli, ikkuna, laitteet, käytävällä, lamppu, pöytä, tekniikka


Työpinnat, joihin kosketaan usein, muuttuvat helposti bakteerienkantajiksi, erityisesti selailutelineet ovat esimerkkinä tällaisesta paljon käytetystä pinnasta. SHERPA® BACT-O-CLEAN tarjoaa useita selailutelinevaihtoehtoja, joissa on bakteereja tuhoavia puolia, joko pöytätelineenä tai asennettuja seinälle. Hienostunut vaaleansininen teline ja SHERPA® paneelit tarjoavat mikrobeja vastustavia ominaisuuksia, jossa hopea ja kupari-ionit estävät tehokkaasti mikro-organismien lisääntymisen mukaan lukien E-coli, MRSA, listeria ja salmonella. SHERPA® BACT-O-CLEAN paneeli ovat avoimia kahdelta sivulta, joka tekee hintalistojen, puhelinlistojen, kuvastosivujen jne. vaihdon miellyttäväksi.

tyhjä tyhjä paperi, tyhjä, pad, asiakirjan, muistikirja, huomautus, laptop, eristetty, kuva runko, design, business, kuvitus, sivu, arkki, office, ei henkilö, mallin, tietojen

Konttoritarvikkeet, jotka edesauttavat työergonomian toteutumista ja vähentävät bakteerien leviämistä, ovat ensiarvoisen tärkeitä tuottavalle toimistoympäristölle. DURABLEN esittelytelineiden avulla saavutat täydellisen yhdistelmän tyylikkyyttä ja toimivuutta terveelliseen työympäristöön.

Share via:

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form