Logo Staples

Valmistaudu toimiston kevätsiivouksen!

Share via:
  • Dymo

Toimistot ovat jo vuosia sitten muuttuneet avoimiksi tiloiksi, jossa eri tiimeihin kuuluvat ja eri hierarkiatasoilla olevat työntekijät pääsevät näkemään työpöytäsi. Henkilöstöyhtiö Adeccon tekemän tutkimuksen mukaan suurin osa työntekijöistä (57 %) myöntää arvioivansa työtovereitaan heidän työpisteidensä siisteyden tai sotkuisuuden perusteella. Ympäristösi vaikuttaa myös keskittymiseesi ja tuottavuuteesi. Jos olet antanut huonekaluille, papereille ja mapeille vallan työpisteessäsi, voi olla kevätsiivouksen aika!

Jo lähes 60 vuoden ajan DYMO on tarkoittanut järjestystä. Se on auttanut työntekijöitä luomaan turvallisemman, tuottavamman ja tehokkaamman työskentely-ympäristön. Monipuolisen tarratulostin- ja tarravalikoimansa ansiosta DYMO voi auttaa organisaatioita monenlaisissa tarroitustehtävissä. Lisäksi DYMO julkaisi äskettäin  MobileLabeler™-tulostimen, joka kytkeytyy älypuhelimeesi Bluetooth®-yhteyden kautta ilmaisella DYMO Connect -sovelluksella. Tämä tarratulostin on suureksi avuksi vuoden 2017 kevätsiivouksessa.

1. Järjestä työpisteesi 
Prosessien ja menettelytapojen laatiminen on välttämätöntä kaikelle onnistuneelle liiketoiminnalle, mutta yksi usein laiminlyöty osa-alue on toimiston järjestys. Yleinen järjestys ja kohteiden merkitseminen on tehokas tapa yksinkertaistaa päivittäistä työtä toimistossa, oli kyse sitten oikeiden kansioiden ja laatikoiden löytämisestä tai työtovereiden auttamisesta oikean neuvotteluhuoneen varaamisessa.

Seuraavassa on joitakin tapoja parantaa tehokkuutta ja säästää aikaa::

• VÄRIKOODAUS

Erota eri asiat toisistaan erivärisin teipein niiden käytön, tarkoituksen tai sisällön mukaan.  DYMO® D1 -tarrakasetteja on saatavana montaa eri väriä kansioiden järjestämistä varten. 

• NOPEAMPI TUNNISTUS

Teipit helpottavat nimeämään ja tunnistamaan lokerikkoja, arkistomappeja ja paljon muuta. Suurikokoisilla DYMO LabelWriter™ -kestotarroilla voi merkitä pitkään säilytettäviä esineitä, kuten laatikoita ja hyllyjä, irrotettavilla paperitarroilla voi merkitä tilapäisesti säilytettäviä kohteita. 

• ILMOITTAMINEN

Merkinnät, kyltit ja opasteteipit helpottavat ihmisten tai kaluston liikkumista rakennuksissa helpolla, mukavalla ja turvallisella tavalla. Näiden tarrojen tulisi olla väriltään kirkkaita kestoteippejä, jotka tarttuvat monenlaisiin pintoihin DYMO D1 -kestotarrat sopivat siihen loistavasti.

2. Kiinteistön tilojen merkitseminen 
Kiinteistön ylläpito takaa kiinteistön kaikkien osa-alueiden asianmukaisen järjestyksen, joka on optimaalisen, turvallisen ja kustannustehokkaan ympäristön edellytys. Riippumatta rakennuksen käyttötarkoituksesta sen sisällä päivittäin oleskelevien ihmisten mukavuudesta ja turvallisuudesta vastaavien laitteiden ja varusteiden on oltava kunnossa.

Asianmukaisista ja tehokkaista merkinnöistä on hyötyä: 

  • Ulkoasu säilyy siistinä ja yhdenmukaisena.
  • Tilojen toimivuus ja turvallisuus paranee.
  • Kaluston tuottavuus ja kestävyys paranee.


Bluetooth-yhteydellä varustettu DYMO DYMO MobileLabeler™ mahdollistaa helpon tarroituksen älypuhelimen kautta työpöytäsi ääressä tai missä tahansa paikassa. Lataa ilmainen DYMO Connect -sovellus ja aloita työt vaikka heti.

3. Kaluston tehokas seuranta
Viivakoodien käyttö on tavallista monilla aloilla, sillä niihin voi tallentaa erilaisia määriä monenlaisia tietoja. Tietokantaan linkitettyinä viivakoodit voivat myös nopeuttaa tietojen palauttamista ja päivittämistä ja tehostaa työnkulkuja. Viivakoodien luominen DYMO DYMO MobileLabeler™ -laitteella auttaa 

  • vähentämään virheiden määrää
  • hallitsemaan kalustoa
  • parantamaan tuottavuutta
  • tehostamaan auditointeja


DYMO MobileLabeler on yhteensopiva seuraavien käyttöjärjestelmien kanssa: Windows® 7 tai uudempi, Mac OS® v10.4 tai uudempi, Android™ 4.4 tai uudempi, iOS® 8.0 tai uudempi
DYMO Connect on yhteensopiva Android™- ja iOS-käyttöjärjestelmien kanssa

Share via:

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form