Logo Staples

Lue myös

Katrin edistää hyvää käsihygieniaa: Älä unohda paperia!

Share via:
Katrin

Syksy tuo tullessaan flunssakauden. Käsien säännöllinen pesu saippualla ja kuivaus paperipyyhkeellä on tehokkain tapa ehkäistä tartuntoja. Tutkimukset osoittavat, että hyvä käsihygienia voi vähentää sairauspoissaoloja jopa 50 %. 

Ihmisten pitämiseksi terveinä – ja töissä – on tärkeää varmistaa, että toimiston kaikissa pesu- ja wc-tiloissa on helppokäyttöiset Katrin Inclusive -annostelijat ja niihin täydellisesti sopivat, laadukkaat Katrin-pehmopaperituotteet. 

Keskimäärin 65 % kaikista eurooppalaisista kuivaa kätensä mieluiten paperipyyhkeeseen. Siksi paperipyyhkeiden ja wc-paperin saatavuus on kaikkein tärkeintä yleisissä wc-tiloissa.

ihmiset, aikuinen, mies sisätiloissa, rikos, sivukuva, muotokuva, business, ulkona, kaupungin, ovi, kaksi, salkku, mukavuus, nainen, street, kulumista, office, tietoa, kuljetusjärjestelmä
ihmisiä, yksi, sisätiloissa, aikuinen nainen, kulumista, muotokuva, lääke, terveydenhuollon, ajoneuvon, mies, auto, teollisuus, rikos, huone, käsineet, muoti, sairaalan sisällä, malli

Uudet, palkitut Katrin-annostelijat

Hiljattain markkinoille tuodut Katrin Inclusive -annostelijat, ottavat huomioon erilaisten käyttäjien, kuten lasten, vanhusten sekä näkö- ja liikuntavammaisten, tarpeet.

Kaikkien on helppo käyttää annostelijoita. Läpinäkyvän taustapaneelien ansiosta asentajan on helppo nähdä, mihin ruuvit kiinnitetään. Läpinäkyvistä sivupaneeleista puolestaan näkee, paljonko paperia on jäljellä. Tämä säästää kiinteistönhuoltohenkilöstön aikaa ja varmistaa tehokkaan käytettävyyden ja ajanhallinnan. 

Uusi Inclusive-annostelijasarja on lyhyen olemassaolonsa aikana ehtinyt jo saada monta palkintoa: Tomorrow’s Cleaning- ja Tomorrow’s Facility Management -palkinnot sekä Norjan vuosittaisen muotoilu- ja arkkitehtuuripalkintogaalan Design Excellence- ja Design for All -palkinnot.

You only miss it when it’s gone

Paperi on kuin puuttuva ovenkahva – kukaan ei ajattele sitä, ennen kuin se puuttuu. Puuttuessaan se voi pilata muuten mukavan työpäivän. Siksi me Katrinilla pyrimme kaikin keinoin varmistamaan, että paperi ei koskaan lopu kesken.

Esimerkiksi Katrin Classic System 800 -wc-paperi on samankokoinen kuin tavallinen wc-paperirulla mutta pituutta on viisi kertaa enemmän. Katrin Inclusive -annostelijaan mahtuu kaksi rullaa, joten wc-paperia on yhteensä 200 metriä. Siitä ei kuitenkaan ole apua, jos unohdat ostaa paperia. 

Mitä tahansa siis teetkin, muista paperi!

Share via:
Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form